Lite mer av allt…

Det är vår filosofi. Och den har vi med oss hela vägen, genom hela processen. För oss är detaljerna viktiga – det är dem som skapar helheten. Vi vet att vartenda litet moment påverkar din totala upplevelse av oss och inte minst, slutpriset på din bostad. Därför ligger vi alltid steget lite före och levererar alltid lite mer än vad vi tror att du förväntar dig. Enkelt.

Vi ser det unika i varje människa, varje bostad och det hanterar vi med största vördnad och respekt. Runt by Mogensen Fastighetsbyrå finns ett kompetent, erfaret och handplockat team. Bara det bästa är gott nog för våra kunder.

Låt oss göra hela jobbet

Att prata helhetskoncept kan idag verka lite klyschigt och uttjatat – och många gånger får du ändå själv engagera dig, i alla fall i någon del. Men hos oss är det fullt möjligt, om du vill, att låta oss ta hand om allt. Och då menar vi verkligen allt som rör din bostad – inför, under tiden och efter försäljning. 

Högsta möjliga slutpris

Vårt engagemang och intresse ligger i att vi vill visa upp det allra bästa med din bostad, så att du kan få bästa möjliga slutpris. Rätt möblerat, fint upplyst, fräscht och väldoftande kan tyckas vara petitesser, men både statistiken och vår erfarenhet säger att det, tillsammans med proffsiga bilder och smakfulla skildringar, ofta leder till högre observationsvärde i marknadsföringen, fler intressenter på visningarna, snabbare avslut och högre slutpris.

Hagermansgatan 16, 271 32 YSTAD +46 722 33 17 11 kontakt@bymogensen.se