Första steget

Många tankar och ibland svåra beslut. Anledningen till varför du vill sälja kan vara många, men oavsett, så vill vi att du ska veta att vi tar god hand om din bostad, dina intressenter och ditt hems nya ägare.

Vårt möte är förutsättningslöst och egentligen bara till för att jag ska lyssna in dig och dina önskemål, berätta hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa dig. Utifrån den behovsanalysen och, en från min sida, djupare research – sätter jag ihop ett förslag på tidplan, försäljningsupplägg, utgångspris samt vad det kostar att anlita mig.

Vi gör bostaden säljklar!

Vi vill visa upp din bostad från sin allra bästa sida. Tillsammans går vi igenom sådant som är bra att tänka på och fixa till innan fotografering, t ex: städning/undanplockning, trädgårdsfix o s v. Styling av bostaden är ett komplement som vi gärna förespråkar. Det kan vara allt ifrån att tillföra lite fräscha snittblommor och ett snyggt sängöverkast – till att se över bostadens belysning och rummens möblering. Vi vet att våra sinnen påverkar både intryck och beslut. Samtliga bostäder marknadsför vi med proffsiga bilder och berättande skildringar på Hemnet och Booli, det är här de allra flesta spekulanter finner sitt nya boende.

Visningarna

Det viktigaste inslaget i hela försäljningsprocessen! Oavsett om du väljer öppen eller bokad visning, så ska det vara en harmonisk och trevlig helhetsupplevelse för alla. Jag bokar in spekulanterna så att alla får en liten stund själva i bostaden.

Avslut och kontrakt

Grattis! Din bostad har nu en köpare och det är dags att skriva kontrakt. Vi sätter oss ner tillsammans, i lugn och ro, och kommer överens om tillträdesdag m.m. Köparen bokar, i de allra flesta fall, en besiktning – som även du medverkar på. När alla villkor är uppfyllda är det dags att se fram emot flytten – och när det är tid att deklarera, hjälper vi till med det också om önskemål finns.

Hagermansgatan 16, 271 32 YSTAD +46 722 33 17 11 kontakt@bymogensen.se