Vetegatan 2, Hedeskoga
Hedeskoga Vetegatan 2
Villa
7 r.o.k.
107 kvm
3 195 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Vetegatan 2, Hedeskoga

F A M I L J E V I L L A N som lever upp till de högt ställda kraven och önskemålen om en välfungerande vardag. För familjen som levt i villan under de senaste 30 åren, har den blivit för stor. Barnen är utflugna. Det är dags för en annan familj att ta vid. Se sina barn växa upp här. Leka i trädgården. Cykla till skolan. Samlas runt matbordet. Och de många och tilltalande ytorna är inte bara praktiska och välskötta – de innehåller även en del lyx som hemma-SPA (både ute och inne), bastu och flera eldstäder. Det finns även tillstånd att bedriva verksamhet i en del av fastigheten. Ett plan med fullt inredd källare och en rejäl trädgård – påkostat och fyllt med kärlek. Ett drömboende på attraktivt läge, strax utanför stan, i lugna Hedeskoga.

Interiör

E N T R É P L A N  välkomnar med en rejäl hall med parkettgolv och skjutdörrs garderober. Smart vardagsförvaring för jackor och skor i ett ”gatt” direkt till vänster. Allrummatplats och kök ligger i en öppen planlösning med genomgående parkettgolv. I anslutning till allrum/matrum ligger uterummet som nås via dubbla terrassdörrar. Allrummet går att dela av till förmån för ytterligare ett sovrum i detta plan, här är det lämpligt med en sk "flytande vägg" då det går el i del av golvet. Matplatsen är placerad intill kaminen. Köket har en inredning i massivt trä med en utrustning som består av spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnads ugn och mikrovågsugn samt kyl/frys (sidebyside). Uterummet på ca 27 kvm är isolerat i väggar och tak samt har 3-glasfönster och utgång till uteplatsen. I uterummet ligger en heltäckningsmatta med trägolv under och även här finns en kamin. Sovrum No 1 med skjutdörrs garderob och parkettgolv. Sovrum No 2 med platsbyggda garderober och parkettgolv. Helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod, skåps förvaring, toalett samt handdukstork. Klädkammare för praktisk förvaring.

E N  T R A P P A  N E R  finns en större möblerbar hall med parkettgolv. Sovrum/kontor med parkettgolv. Allrum No 1 med maffig, murad öppen spis och parkettgolv. SPA-avdelning med bubbelbadkar, separat dusch, bastu, toalett och handfat. Allrum No 2 med egen ingång och även här ligger parkettgolv.
I övrigt finns ett pannrumförråd samt matkällare med kyl/frys. 

Alla kaminer är kontrollerade av sotare 2020. 

U T E M I L J Ö N  är härlig för både vuxna och barn med SPA-bad, matplats, grill med avställningsyta och lounge del. Entrén är stenlagd och även här finns en uteplats. Underbar pergola med klättrande vindruvsrankor. Vidbyggt garage på ca 27 kvm (fjärrstyrningen i garageporten ur funktion) samt cykelskjul vid uppfarten. Vedförvaring under tak i anslutning till garaget. 

V E R K S A M H E T  kan bedrivas i en del av källaren – t ex hudvård och massage. Man har även tillstånd att sätta upp en skylt utanför huset.

Fakta

Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Hedeskoga
Storlek: Tomtarea: 891 Kvm (Fastighetsregistret), Biarea: 107 Kvm (Fastighetsregistret), Boarea: 107 Kvm (Fastighetsregistret),
Rum: 7 , Varav sovrum: 3 till 4
Byggnadstyp: 1 plansvilla med källare
Byggnadsår: 1968
Byggnadssätt: Fasad: Tegel, Tak: Schingel, Stomme: Lättbetong (radonmätning utförd), Bjälklag: Betong och trä, Grundläggning: Betongplatta,
Tv- internetutbud: Fiber via open universe (Öppet stadsnät Ystad)
Uppvärmning: Fjärrvärme (2018)
Fönster: 2-glas och 3-glas,
Eldstad: Tre braskaminer,
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde: Totalt: 1 994 000 kr, varav byggnad 1 479 000 kr, varav tomt 515 000 kr Taxeringsår: 2018 Taxeringskod: 220
Pantbrev: 1 460 000 kr
Driftskostnader: Totalt: 3 225 kr/mån varav Värme: 1 144 kr/mån, El: 701 kr/mån, Vatten/Avlopp: 558 kr/mån, Renhållning: 127 kr/mån, Övrigt: 696 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår värme, el, VA, renhållning och fastighetsavgift.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar