”Vacker utsikt över Östersjön och ända bort till Hammarsbackar”
Åkeshall Rotfruktsgatan 9 K
Bostadsrätt
5 r.o.k.
130.5 kvm
1 575 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

”Vacker utsikt över Östersjön och ända bort till Hammarsbackar”

F R U K O S T med havsutsikt och lunch inbäddad i lummig grönska. Uteplatserna är lyxiga och bostaden har det absolut bästa läget på Rotfruktsgatan, med vacker utsikt över Östersjön och ända bort till Hammarsbackar. Bostaden är byggd i souterrängstil och hemmets båda plan är pedantiskt skötta och fulla av kärlek och trivsel. Bilfria gator, lekplatser och grönområden – omgivningarna är de bästa för barnen, som också har nära till skolan. Kök och allrum har öppen planlösning, gott om fönster och utgång till balkong. Det är här man samlas, umgås och sätter guldkant på tillvaron. Vardagslyx på ett tilltalande och enkelt vis.

Interiör

Entrévåningen har områdets högsta läge
Entré och hall med tre garderober och ett praktiskt "gatt" för ytterkläder och skor som behöver vara framme. Badrum i anslutning till entré, med dusch, handfat, toalett och förvaringsskåp. Vardagsrummet, med utgång till balkong, har öppen planlösning med kök och matplats. Köket är utrustat med hel kyl och hel frys (Husqvarna, 2003), spis och diskmaskin (båda från Husqvarna, 2016) och fläkt (Electrolux, 2012). Köksluckorna är rustika och i taket sitter designbelysning som matchar inredningen. Sovrum med utsikt mot kvarteret och lekplatsen används idag som kontor. Genomgående parkettgolv på denna våning.   

En trappa ner råder lugnet
Stort sovrum med klädkammare och ytterligare två sovrum, varav ett med utgång till stenlagd uteplats med trädäck ovanpå samt  trädgårdBadrum med badkar, handfat, toalett och gott om förvaringsskåp. Klädvårdsavdelningen med tvättmaskin och torktumlare (båda från Electrolux, 2003) samt vask med skåp och luftvärmepump (Nibe) ligger praktiskt nog på detta plan med alla sovrum samt utgång till trädgård och torkmöjligheter.   

Balkong, trädäck och garage...
Eget garage, parkeringsplats och förråd ingår. Balkongen, med en av stans bästa utsikter, sträcker sig över stora delar av bostadens bredd och har plats för både frukostbord, solstolar och massor med härliga krukor och blommor. Trädäcket ligger skyddat och är otroligt mysigt inbäddat och delvis med tak över. Här har du utsikt över den lilla täppan, som är exemplariskt skött med välklippt häck och gräsmatta - och rabatter som sprakar av färg och härlig grönska.

 

 

Föreningsinformation

Det finns 50 lägenheter i föreningen.
I månadsavgiften ingår VA, renhållning, kabel-TV, bredband och IP-telefoni.
Föreningen står för servicen av luftvärmepumpen. 

Det finns soprum och miljöstationer där man källsorterar matavfall, papper, kartong, glas och batterier.
Det finns en lekplats med piratskepp för barnen och ett gemensamt förråd där man kan låna trädgårdsredskap och verktyg samt boulebana. Varje år arrangeras medlemsaktiviteter. 

Mer information finns att läsa på www.brfhorisontendotcom.wordpress.com

 

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Åkeshall
Storlek: Boarea: 130.5 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 4
Byggnadstyp: 2 plans radhus
Byggnadsår: 1990/1991
Våning: 1-2
Lägenhetsnr: 23
Avgift: 5 871 kr
Ingår i avgiften: VAtten, Renhållning, Kabel-TV (ComHem), bredband, IP-telefoni, garage, parkeringsplats och förråd
Ingår ej i avgiften: Uppvärmning och el
Andelstal, förening: 1.993 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 61 kWh/Kvm och år
Driftskostnader: Totalt: 1 362 kr/mån varav Värme: 1 362 kr/mån, Driftskostnader kommentar: Förbrukning 11239 kWh/år

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar