Tillufsgränd 1 A, Ystad – Surbrunnen
Ystad - Surbrunnen Tillufsgränd 1 A
Bostadsrätt
3 r.o.k.
67 kvm
1 550 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Tillufsgränd 1 A, Ystad – Surbrunnen

H Ö R N L Ä G E N H E T E N har ett underbart ljusflöde, tack vare fönster åt flera håll. Balkongen, med utgång via dubbeldörr från allrummet, bjuder på fin utsikt mot stadens centrum. I detta gedigna kvarter råder lugnet, likväl som närheten till shopping, restauranger och tågstation. Lägenhetens tilltalande planlösning skapar rymd och ger en känsla av många kvadratmeter. Yteffektivt och smart! Karaktären ligger nära byggåret – rustikt och harmoniskt, men modernt och fräscht. En mycket smakfull och tilltalande bostad. Ombonad och inflyttningsklar.

Interiör

B O Y T A N  är smart fördelad med välkomnande entré och rymlig hall i vinkel med parkettgolv i original. Här finns en platsbyggd garderob och plats för ytterligare förvaring och inredning. Fina innerdörrar med speglar är genomgående i hela lägenheten. Kökets väggar är målade i en varmgrå kulör, inredningen är vit och bänkskivorna i trä är mörkbetsade, på golvet ligger ett modernare trägolv. Utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Sovrum No 1 är ett perfekt barnrum, kontor eller gästrum och här ligger ett parkettgolv i original. Sovrum No 2 har två platsbyggda garderober och här ligger ett modernare parkettgolv. I badrummet finns badkar och fint ljusinsläpp via fönster, handfat med kommod samt spegelskåp och WC. Allrummet med utgång till balkong, har både morgonsol/dags- och kvällssol. På golvet ligger parkett i original och fondväggen har samma fina kulör som köket.

Till lägenheten ingår två förråd.

Föreningen har godkänt att man får lov att glasa in balkongen och det finns material inköpt till detta men kostnad för uppmontering står man själv för. 

 

Förening

F Ö R E N I N G E N består av 16 st lägenheter och utöver detta finns en föreningslokal, tvättstuga, hobbyrum samt två cykelförråd. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Surbrunnen
Storlek: Boarea: 67 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1948
Tv- internetutbud: Teleservice
Våning: 2
Lägenhetsnr: 2
Avgift: 3 000 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, renhållning, kabeltv (grundutbud från Teleservice) och parkering
Andelstal, förening: 6.25 %

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar