Thorssons väg 22 F, Hälsobacken
Hälsobacken Thorssons väg 22 F
Bostadsrätt
5 r.o.k.
150 kvm
3 350 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Thorssons väg 22 F, Hälsobacken

T E G E L V Ä G G E N med sitt ursprung i 50-talet, sätter en fin prägel på interiören i detta Kaptenshus, och kan åtnjutas från både kök, allrum och matrum. ”Inspiration är delvis hämtad från New York´s coola industribyggnader” men också ur idén att låta husets proveniens vara tydlig. Hemmets moderna tonalitet återspeglas främst i de funktioner som får vardagen att fungera: Ett toppmodernt kök, en öppen och hjärtlig planlösning och en lättskött och stilren trädgård som uteslutande består av stenläggning och trädäck. I SPA:et är bubblorna alltid redo att bistå med en avstressande behandling och i det stora hela, är detta ett hem som tilltalar både inredningslusten och idealet om en trygg plattform för familjen.

Interiör

Entrévåning för matlagning och glädje
entrén har man bevarat bröstpanelen som en vacker avhängningsyta och på golvet ligger en praktisk klinker. Hallen är rymlig och möblerbar och här ligger originalparkett på golvet. Under trappen finns ett festligt utrymme med gamla etiketter på väggen, lämpligt som förråd. 2011 renoverades gästtoaletten med tidlös kakel och klinkers i vitt och grått. Tvättstugan med utgång till trädgård är både fräsch och praktisk och även här finns ett litet förråd. Utrustningen består av tvättmaskin (2016) samt torktumlare & duschkabin (2011). Här finns även en ny duschkabin (2016) i originalförpackning (ej uppackad) som ingår i köpet. På golvet ligger lättstädad klinker. Allrummet i vinkel har plats för både ett rejält matbord och soffor. Originalparketten är slipad 2011 och passar fint ihop med den coola och ruffiga tegelväggen. Köket är totalrenoverat 2011 och kommer från danska JKE design. Stenskivorna i marmor förhöjer lyxkänslan ytterligare och även här ligger originalparkett på golvet. Utrustningen består av hel kyl, hel frys, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin i arbetsvänlig höjd. Utgång från köket till trädäck och stensatt terrass.

Ovanvåning för mys och vila
Allrummet med en stor skjutdörrsgarderob är ovanvåningens sällskapsyta. Det ena sovrummet är romantiskt inrett i vitt och rosa och har både en egen balkong och en walk in closet. Sovrum nr 2 har en skjutdörrsgarderob och sovrum nr 3 är ett mindre, otroligt mysigt rum. Badrummet med dusch, handfat och toalett totalrenoverades och helkaklades 2011. Samtliga golv på ovanvåningen är från Junkers. Mellan våningarna finns den vackra originaltrappan, med trappsteg klädda i en snygg och ljuddämpande matta. 

Trädgård för ett modernt sinne
Husets hela framsida består av vacker stenläggning som matchar husets exteriör och uppställningsplats finns för tre bilar. På baksidan ligger ett stort trädäck med plats för loungemöbler och en stor stenlagd terrass för matbordet och grillen. Ett stort SPA-bad med plats för hela familjen står redo för relax.  

 

Förbättringar utförda

2011
Nya fönster och dörrar från Elitfönster samt ny ytterdörr. Nya innerdörrar i hela huset. Ny el inkl elcentral och jordfelsbrytare. Nytt vatten och avlopp invändigt. 

2012
Markiser på fram- och baksida med fjärrkontroll. Stensatt uppfart och uteplats på framsidan. Jacuzzi. Trädäck och staket på baksidan. 

2013
Stensatt uteplats på baksidan.

2016
Ny panel på utsidan av garageporten. All utvändig plåt målad. Nytt innertak och väggar i ett sovrum. 

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Hälsobacken
Storlek: Boarea: 150 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: 1 1/2 plans kedjehus
Byggnadsår: 1955
Uppvärmning: Fjärrvärme
Fönster: 3-glas Elit,
Lägenhetsnr: 2
Avgift: 2 000 kr
Ingår i avgiften: Vatten, Renhållning, Kabel-TV
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 153 kWh/Kvm och år
Driftskostnader: Totalt: 2 106 kr/mån varav Värme: 1 273 kr/mån, El: 833 kr/mån,

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar