Tennisvägen 3, Skurup – Abbekås
Skurup - Abbekås Tennisvägen 3
Villa
4 r.o.k.
113 kvm
2 100 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Tennisvägen 3, Skurup – Abbekås

K U S T N Ä R A . . . Att kunna promenera till havet, längs havet och i havet – det är lyx det. Vardagslyx för den medvetna människan. I Abbekås har man nära till all slags natur och rekreation. Och i byn månar man om varandra. Lugnet och tryggheten är tydlig. Detta lättskötta boende på två plan är modernt inrett med smakfullt utvalda material och färger. Köket och allrummet har en öppen planlösningen och härifrån traskar man rakt ut på det stora trädäcket och vidare ut i den nätta och insynsskyddade trädgården. På kvällen, efter en dag på jobbet, känns det avkopplande att sitta en stund i SPA-badet, under bar himmel och filosofera. Kanske står någon annan samtidigt i det trendiga och exklusivt utrustade köket och fixar med maten… Detta är ett mycket komfortabelt och praktiskt boende med tre sovrum, två badrum och genomgående härlig planlösning.

Interiör

I N T E R I Ö R E N  bjuder på en välkomnande entré med grå stenplatta på golvet och plats för klädförvaring. Vidare möter en möblerbar hall med parkettgolv upp. Köket med matplats har en öppen planlösning med allrummet. Köksinredning är vit och utrustningen består av kyl/frys, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Samtliga maskiner är från Gaggenau förutom diskmaskinen som är av märket Siemens. I köket ligger ett klickgolv som övergår till parkettgolv i allrummet. Här finns även en altandörr ut till trädäck med västerläge och bubbelbad samt inhägnad trädgård. På detta plan finns även ett sovrum med platsbyggd garderob med skjutdörrar samt ett supersnyggt inrett badrum med dusch, handfat, wc och tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare).

E N  T R A P P A  U P P . . . Möblerbar hall med laminatgolv. Ett sovrum med klädkammare och plastmatta samt ytterligare ett sovrum med plats för garderober och förvaring. Här ligger en heltäckningsmatta. Badrummet på denna våning har en mysig badbalja i trä, nedsänkt handfat i träkommod samt wc.  

U T E M I L J Ö N  är lättskött med inhägnad baksida med trädäckSPA-bad och gräsmatta. På framsidan finns gott om plats för bilarna, en carport, ett förråd samt en stensatt uteplats i öster.

Fakta

Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Skurup
Stad: Abbekås
Område: Skurup - Abbekås
Storlek: Tomtarea: 461 Kvm (Fastighetsregistret), Boarea: 113 Kvm (Fastighetsregistret),
Rum: 4 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: 1 1/2 plans parhus
Byggnadsår: 1992
Byggnadssätt: Fasad: Puts, Tak: Tegel, Stomme: Trä, Bjälklag: Trä/betong,
Uppvärmning: Elpanna (vattenburen värme)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde: Totalt: 1 533 000 kr, varav byggnad 1 120 000 kr, varav tomt 413 000 kr Taxeringsår: 2018 Taxeringskod: 220
Pantbrev: 1 474 515 kr
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 96 kWh/Kvm och år
Energiklass: F
Driftskostnader: Totalt: 2 240 kr/mån varav Värme: 1 417 kr/mån, Vatten/Avlopp: 607 kr/mån, Renhållning: 217 kr/mån,

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar