Tärningholmsgatan 3 B, Malmö – Slottstaden
Malmö - Slottstaden Tärningholmsgatan 3 B
Bostadsrätt
4 r.o.k.
105.9 kvm
4 900 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Tärningholmsgatan 3 B, Malmö – Slottstaden

V I N D S V Å N I N G E N i den pampiga och attraktiva 20-talsfastigheten, byggdes 2016 och är således ritad och inredd med största omsorg för den moderna familjen med höga krav på komfort och bekvämlighet. De rustika originalbjälkarna har man valt att plocka fram för att skapa en smakfull kontrast i det lyckade mötet mellan dåtid och nutid. På den exklusiva 155 kvm stora golvytan ryms rum för hela familjen – med stark karaktär, öppet upp i nock och ett i det närmaste magiskt ljusflöde. Den stora takterrassen är ett tillskott under årets alla speglingar och bjuder på en klassisk ”takåsvy” över vackra Slottsstaden.

Interiör

Modernt, trendigt och ändå så klassiskt... Entré och hall har försetts med garderober och ytterligare plats till förvaring. Allrum och kök i öppen planlösning, har utgång till takterrassen. Inredningen i köket kommer från danska Boxene och Kökkensnedkeren - och bänkskivorna är i vit Corian. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och microvågsugn, kyl/frys samt diskmaskin. All utrustning kommer från Siemens,  förutom fläkten som är från Eico. I köket finns en praktisk köksö med förvaring, sittplatser och infällda spotlights. I Master Bedroom finns både garderober och access till eget badrum med inbyggt badkar, handfat, toalett, handdukstork samt golvvärme. Sovrum No 2 med klädkammare samt sovrum No 3 med förvaring är lika rymliga och smakfullt inredda, de. Vidare i våningen finns en stor walk-in-closet samt ett förrådBadrum No 2 med dusch, handfat och toalett samt klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare, håller samma höga och lyxiga standard som badrum No 1: granitkeramik från Atlas Concorde, porslin från Duravit/Philippe Stark samt blandare från Hans Grohe . I hela lägenheten, utan undantag, ligger enstavig ekparkett från Berlinek.

Havet, parkerna och stadskärnan... Närheten till både storstadsliv och rekreation har gjort Slottsstaden till ett av Malmös mest attraktiva områden. Havet, de lummiga parkerna och den butik- och cafétäta stadskärnan ligger allt inom gångavstånd. Och på behagligt cykelavstånd nås Citytunneln och tåget. Inom området finns dessutom ett generöst utbud av både restauranger, caféer och matbutiker.

Till lägenheten hör ett källarförråd och det finns även en gemensam tvättstuga.  

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Malmö
Stad: Malmö
Område: Malmö - Slottstaden
Storlek: Boarea: 105.9 Kvm (Enligt föreningen), Boarean är på 105,9 och med en golvyta på 155 kvm
Rum: 4 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1923
Byggnadsår kommentar: Vindsvåningen är nybyggd 2016
Våning: 5
Lägenhetsnr: 501
Avgift: 5 639 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV och bredband (100 mb)
Andelstal, förening: 0.0858850
Energistatus: Ej utförd

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar