Stormgatan 15 E, Ystad – Västra Sjöstaden
Ystad - Västra Sjöstaden Stormgatan 15 E
Bostadsrätt
3 r.o.k.
72 kvm
1 650 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Stormgatan 15 E, Ystad – Västra Sjöstaden

H A V S U T S I K T E N från lägenhetens alla rum är obetalbar. Detta moderna boende i Västra Sjöstaden lever upp till alla de högt ställda krav du har på ditt nästa hem. Det är inte bara ”ljust och fräscht” – det andas exklusivitet och enskildhet med egen ingång via loftgången. Balkongen vetter även den mot havet och har bekvämt nog tak och kan därför användas under en längre period på året. Västra Sjöstaden är ett snabbt växande område med både lägenheter, radhus och villor. Runtomkring har du också all tänkbar service som skolor, matbutiker och stans nya elbussnät.

Föreningen

Till lägenheten finns möjlighet att hyra ett gallerförråd på 1,6 kvm som kostar 125 kr/månad. Parkeringsplats kostar 125 kr/månad. Bredband via fiber (en kostnad man själv står för). 

Interiör

Entré och hall med plats för avhängning samt en rymlig garderob precis intill för nödvändig dold förvaring. Här ligger en klinker på golvet. Lättskött och praktisk. 

Kök och allrum har en smakfull och öppen planlösning och utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, kyl/frys och diskmaskin. I allrummet sitter en takskena för gardiner över det stora fönsterpartiet och härifrån når du också den stora balkongen med söderläge och havsutsikt. Balkongen har skyddande tak och på golvet ligger ett skönt brädgolv. 

Sovrum 1 har två garderober och härligt ljusinsläpp. Sovrum 2, samma förutsättningar med ljus och två garderober, men aningen större än det andra. Även här sitter en gardinskena i taket för högsta mysfaktor. Alla rum har ett snyggt, enhetligt, tåligt och tidlöst laminatgolv.

Badrummet nås ifrån hallen och här pratar vi härlig yta att röra sig på med badkar, vask med kommod, handdukstork, WC, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en snygg, grå våtrumsmatta.

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Västra Sjöstaden
Storlek: Boarea: 72 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Lägenhetsnr: B32SB
Avgift: 4 152 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten och sophämtning
Andelstal, förening: 3.488 %

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar