Stenstrykaregatan 7, Bellevue
Bellevue Stenstrykaregatan 7
Bostadsrätt
2 r.o.k.
62 kvm
925 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Stenstrykaregatan 7, Bellevue

A T M O S F Ä R E N i den charmiga tvårummaren på Bellevuebacken är precis så där härlig som man kan förvänta sig av en interiör med sitt ursprung i 50-talet. Den gamla parketten, det inkaklade badkaret och de platsbyggda garderoberna förgyller fortfarande bostaden – medan köket är utbytt, påkostat och valt med omsorg för att passa in i stil och karaktär. Både en fransk och en vanlig balkong nås via allrummet och hallen är tillräckligt stor för att möbleras till ett hemmakontor. Den väldigt låga månadsavgiften är en annan positiv aspekt! En attraktiv bostad, nära centrum.

Interiör

BOSTADEN

Interiören andas både dåtid och nutid och möter upp med en rymlig och möblerbar hall med fyra inbyggda garderober och en klädkammare. På golvet ligger ett s k klickgolv i laminat. Även i sovrummet finns det garderober och laminatgolv. Allrummet ligger på husets gavel och här ett härligt ljusinsläpp dels genom terassdörr ut mot den franska balkongen men även ut till balkongen i sydvästläge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Parkettgolvet i detta rum är i original. Köket renoverades 2015 med inredning i vit lantstil där ovanskåpen med vitrin går ända upp till taket och på golvet ligger ett klickgolv. Utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Badrummet är i original med inkaklat badkar, handfat med kommod samt toalett.

Förbättringar i fastigheten: 

Relining av avloppsstammarna är utförd 2018.
Föreningen har föreslagit en höjning av avgiften med 2 % från 2019-04-01.

Föreningen har utöver stadgarna separata ordningsföreskrifter. För mer information kontakta handläggande fastighetsmäklare.

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Bellevue
Storlek: Boarea: 62 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 2
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1958
Tv- internetutbud: Kabeltv och Com hem
Våning: 2
Lägenhetsnr: 6
Avgift: 2 434 kr
Ingår i avgiften: Värme, VA, renhållning, och kabeltv
Andelstal, förening: 5.54% %
Energistatus: Utförd

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar