Stävgatan 1 F, Edvinshem
Edvinshem Stävgatan 1 F
Bostadsrätt
4 r.o.k.
102 kvm
2 390 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Stävgatan 1 F, Edvinshem

R A D H U S I D Y L L E N i utkanten av Ystad centrum bjuder på en riktigt lugn och härlig livsstil med trygga gång- och cykelbanor, lekplats utanför entrén och generöst med grönområden. Den praktiska boytan är fördelad på två plan där det finns möjlighet att uppdatera ytskikt så att boendet blir personligt och passar dig och din stil. Fin stensatt terrass finns vid entrén och på husets baksida finns både det och ett ljuvligt uterum med trägolv och skjutdörrspartier.

Interiör

P L A N L Ö S N I N G E N  är praktisk och väldisponerad med entré och hall med en garderob och klädkammare. I entrén ligger ett klinkergolv och i hallen en plastmatta. Även i kök och matplats ligger en plastmatta och utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Mellan kök och allrum finns en skjutdörr, i allrum ligger parkettgolv och här kommer man ut till uterum och vidare genom skjutdörrar ut till trädgård. I uterummet ligger ett trägolv och här finns även ett förråd. Vidare på nedre plan finns badrum med dusch, handfat och toalett. 

P Å  O V A N P L A N  finns en möblerbar hall med plastmatta, ett sovrum med skjutdörrsgarderob, ytterligare två sovrum samt badrum med badkar, handfat och toalett. I alla sovrummen ligger laminatgolv.

Föreningen

Eget garage och källarförråd finns till lägenheten samt gemensam tvättstuga. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Edvinshem
Storlek: Boarea: 102 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 4 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: 1 1/2 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår: 1979
Tv- internetutbud: Com hem
Våning: 1 och 2
Lägenhetsnr: 31
Avgift: 5 601 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv/fiber och garage.
Andelstal, förening: 1.81531 %
Andelstal, ägande: 1.8153 %

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar