Rotfruktsgatan 7 M, Åkeshall
Åkeshall Rotfruktsgatan 7 M
Bostadsrätt
6 r.o.k.
132.1 kvm
1 625 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Rotfruktsgatan 7 M, Åkeshall

H A V S U T S I K T E N från matplatsen på terrassen förhöjer inte bara känslan av att vara nära horisonten, den ger en orientalisk krydda till maten, samtalen och drycken i glaset. Sexrummaren på Rotfruktsgatan har ett av de absolut bästa lägena i området! Bilfria gator, prunkande grönska och nära till parkering ger vardagen en trygg och bekväm prägel. Den omsorgsfullt omhändertagna bostaden har en smakfull och intressant planlösning med öppet mellan kök och allrum, badrum både uppe och nere och fyra sovrum för den som önskar. Vinklarna är lite annorlunda och gör hemmet extra personligt vid möblering. Allrummet på ovanvåningen är den perfekta platsen för lugn och ro, läsning och meditation, med en vy över Östersjön som får vilken stressad dag som helst att avslutas i total harmoni.

Föreningsinformation

Det finns 50 lägenheter i föreningen.
I månadsavgiften ingår VA, renhållning, kabel-TV, bredband och IP-telefoni.
Föreningen står för servicen av luftvärmepumpen och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter vilket innebär att man inte själv som ägare behöver teckna detta genom sin hemförsäkring.

Det finns soprum och miljöstationer där man källsorterar matavfall, papper, kartong, glas och batterier.
Det finns en lekplats med piratskepp för barnen och ett gemensamt förråd där man kan låna trädgårdsredskap och verktyg.
Varje år arrangeras medlemsaktiviteter. 

Interiör

Nedanvåning för öppna samtal
Entré och hall med plats för ytterkläder och med en lättstädad Höganäsklinker i terrakotta på golvet. Kök, matplats och allrum har en öppen planlösning där köksinredningen går i vitt med bänkskivor i massiv ek. Utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, kyl/frys samt diskmaskin. I köksdelen ligger Höganäsklinkers och i allrummet ett parkettgolv. Från kök och vardagsrum finns utgång till stort, härligt trädäck och trädgård och härifrån ser man havet! Litet sovrum/kontor med Höganäsklinkers finns i anslutning till hallen, där även det helkaklade badrummet med dusch, handfat och toalett, ligger. Tvättavdelning med tvättmaskin, torkskåp och luftvärmepump (NIBE Fighter) ligger i anslutning till köket. I kök och badrum finns golvvärme. 

Ovanvåning för lugna nätter
Trappan upp till ovanvåningen leder rakt in i allrummet med havsutsikt. Sovrum No1 har egen walk in closet och tre garderober. Sovrum No2 har två garderober och i sovrum No 3 finns det plats för ett extra förvaringsskåp. Även här uppe är badrummet helkaklat, har golvvärme och är utrustat med badkar, handfat och toalett. I alla rum på ovanvåningen ligger lättstädat laminatgolv.   

Också lite praktiskt... Eget garage, parkeringsplats samt förråd ingår.  

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Åkeshall
Storlek: Boarea: 132.1 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 6 , Varav sovrum: 4
Byggnadstyp: 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår: 1990-1991
Våning: 1-2
Lägenhetsnr: 39
Avgift: 6 204 kr
Ingår i avgiften: VAtten, Renhållning, Kabel-TV (ComHem), bredband, IP-telefoni, garage, parkeringsplats och förråd
Ingår ej i avgiften: Uppvärmning och el
Andelstal, förening: 2.106 %
Energistatus: Ej utförd
Driftskostnader: Totalt: 1 583 kr/mån varav Värme: 1 583 kr/mån,

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar