Rotfruktsgatan 44, Ystad – Åkeshall
Ystad - Åkeshall Rotfruktsgatan 44
Bostadsrätt
5 r.o.k.
115 kvm
1 425 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Rotfruktsgatan 44, Ystad – Åkeshall

T R Ä D G Å R D E N är onekligen speciell till denna bostad. Den andas omsorg, kärlek och omhändertagande. Vackra gångar, ”broar” och planteringar i olika nivåer bjuder in till rofyllda promenader och sittplatser – för livets alla ”moods”. Hemmet är på två plan med intilliggande garage och förråd. Med sovrum och allrum både uppe och nere. Rummen är ljusa och fräscha i neutrala kulörer. Inslag av grå toner ger mysiga effekter. Bostaden är lätt att inreda och lätt att tycka om. En lantlig och ombonad touch, i det tidlösa köket, ger radhuset karaktär och en påkostad känsla. Den öppna planlösningen släpper in ljus och luft – och med både balkong och uteplatser i direkt anslutning till sällskapsrum, känns gränsen mellan ute och inne aningen utsuddad. Familjelivet är enkelt här. Både praktiskt och bekvämt.

Interiör

Genomtänkt planlösning
Entré och hall med plats för garderober och ytterkläder leder vidare mot allrum med utgång till balkongKöket är vitt i lantlig stil med en utrustning som består av kyl, frys, spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. På golvet ligger ett grått klickgolv. I sovrummet finns det praktiska skjutdörrsgarderober och en vacker fondtapet med romantisk touch. Här ligger ett parkettgolv, precis som i hall och allrum. I badrummet sitter en våtrumsmatta samt delvis kakel. Här finns dusch, handfat, toalett och spegelskåp. Den praktiska klädkammaren underlättar vardagen!  

Suterrängplanet nås via furutrappan och här finns ett större allrum/sovrum med utgång till trädäck och trädgård. Vidare finns både sovrum och kontorTvättrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Miele, båda från 2011) samt grovvask och skåpsinredning.  I badrummet, som har kaklade väggar och plastmatta på golvet, finns handfat och badkar. 

Garaget ligger i anslutning till bostaden och intill det finns en nybyggd trappa som leder ner till trädgården. Utanför garaget finns uppställningsplats för två bilar och vid entrén finns en stensatt uteplats

Förbättringar utförda: 
2015-2016 Ombyggnad av kök och öppnat upp mot allrum. Maskinerna är från 2015 förutom kyl och frys som är från 2010.
Byggt ett sovrum på entrévåning. Trädäck med trappa ner till trädgård och plantering.

Önskemål om tillträde i april 2019

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Åkeshall
Storlek: Boarea: 115 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 3 till 4
Byggnadstyp: 2-plans radhus i suterräng
Byggnadsår: 1988
Uppvärmning: Luftvärmepump (luft/vatten, NIBE 2011)
Våning: 1 och 2
Lägenhetsnr: 20
Avgift: 6 931 kr
Ingår i avgiften: Renhållning, bredband, iptelefoni och tv (Teleservice Sjöbo) samt garage
Ingår ej i avgiften: Värme, el och vatten
Andelstal, förening: 5.58280 %
Andelstal, ägande: 5.5674 %
Energistatus: Ej utförd
Driftskostnader: Totalt: 1 983 kr/mån varav Värme: 1 333 kr/mån, Vatten/Avlopp: 650 kr/mån, Driftskostnader kommentar: Enligt säljarens uppgifter

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar