Rotfruktsgatan 34 B, Ystad – Åkeshall
Ystad - Åkeshall Rotfruktsgatan 34 B
Bostadsrätt
5 r.o.k.
125 kvm
1 395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Rotfruktsgatan 34 B, Ystad – Åkeshall

M E D E L H A V S I N S P I R E R A D innergård med inslag av både sten och trä gör sommarmånaderna lite extra intressanta i detta boende. Lättskött och mysigt, en riktig oas och enkelt att inreda så där härligt med ljusslingor och krukor… Boendet på två hela plan i suterräng ger många rum att vara social och privat i. Många rum för familjen att förenkla vardagen i. Den moderna och stilrent skapade interiören har en fin färgskala i vitt och grått med inslag av mönster ton i ton. Området är bilfritt. Tryggt och säkert för barnen att vistas mycket ute i. Lekplatser och grönområden finns alldeles intill och ett stenkast bort ligger skolan. Letar du efter en enkel vardag med mycket plats? Då är du hemma nu.

Interiör

Entrévåning med härliga sällskapsytor
Entré och hall med en garderob och laminat på golvet. Både vardagsrum och kök har utgång till uteplats med trädäck, stenläggning och planteringar. Köket totalrenoverades 2015 och går i vitt och grått med en utrustning som består av kyl/frys, spishäll (induktion), fläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. På golvet i vardagsrummet ligger parkettgolv och i köket ligger laminatgolv. Intill köket finns tvättavdelning med vask, tvättmaskin och torktumlare samt utgång till uteplatsen. På denna våning finns även ett sovrum med laminatgolv, helkaklat badrum från 2018 med dusch, handfat med kommod och toalett samt en walk in closet med laminatgolv.   

Ovanvåning med ytterligare tre rum
Allrum med laminatgolv, sovrum med laminatgolv och garderob, ytterligare ett sovrum med laminatgolv och garderob samt badrum med dusch, handfat och toalett.

Föreningen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten och parkeringsplats. På området finns en helt nyanlagd lekplats. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Åkeshall
Storlek: Boarea: 125 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: 2-planshus suterräng
Byggnadsår: 1986
Lägenhetsnr: 23
Avgift: 5 975 kr
Ingår i avgiften: Parkering, renhållning och kabeltv
Ingår ej i avgiften: Värme, vatten och el
Andelstal, förening: 3.21 %
Energistatus: Utförd
Driftskostnader: Totalt: 1 145 kr/mån varav El: 564 kr/mån, Vatten/Avlopp: 581 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår vatten och el.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar