Östersjögatan, Ystad – Nybrostrand

Ystad - Nybrostrand

Östersjögatan

Bostadsrätt
5 r.o.k.
118 kvm
2 650 000 kr
Visningar

Inga visningar

Östersjögatan, Ystad – Nybrostrand

Bostadsutvecklaren LYCKOS kommer till Nybrostrand och i första etappen ska 17 hus byggas. Kvarterets läge är snudd på oslagbart. På ena sidan ligger golfbanan med gröna intryck året om. På andra sidan ligger Nybrostrands Ängapark med mer grönt och lekplats, innan havet med dess vita sandstrand breder ut sig på andra sidan väg 9. Här finns alltid något att fylla tiden med, sommar som vinter. En kort promenad söderut ligger den flera kilometer långa sandstranden. På sommaren vaknar campingen, kioskerna och serveringarna till liv och det känns som semester varje dag. Välkommen till det enkla och trygga livet!

RÄNTEGARANTI för oförändrad månadsavgift. LYCKOS lämnar en räntegaranti i minst två år på föreningens lån för extra trygghet.

Interiör

Entré med klinker och hall med parkettgolv. Skjutgarderob med inredning för avhängning. Kök och allrum i öppen planlösning med en köksutrustning som består av hel kyl, hel frys, spishäll (induction), fläkt, inbyggd varmluftsugn och inbyggd microvågsugn i högskåp. Från allrummet kommer man ut till trädäck och trädgård. Tvättavdelning med skåpsinredning och avställningsytor med vask, tvättmaskin, torktumlare och luftvärmepump. Helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod och toalett. I detta plan finns även en klädkammare under trappen. 

Ovanvåningen erbjuder valfrihet när det gäller antalet sovrum. Beroende på hur väggarna placeras kan du välja två till fyra sovrum. I detta plan finns även helkaklat badrum med badkar, handfat med kommod, toalett och handdukstork samt klädkammare.

Genomgående ligger parkettgolv från Kährs och i bottenplan är det golvvärme (vattenburen) och på ovanplan är det radiatorer.  Köksinredning och badrumsinredning från Vedum och maskiner från Cylinda. Värmepumpen kommer från NIBE. Kakel och klinker från Höganäs. 

Parkering framför egen bostad och förråd på tomt i anslutning till uteplatsen/trädäck. I förrådet finns eluttag och belysning. Uteplats med trädäck och gräsmatta. Lampa, eluttag och vattenutkastare.

Värme/vatten: Mätning av inkommande kallvatten för bostadsrättsföreningen, varmvatten produceras i respektive bostad via värmepump. 

El: Separata elabonnemang för respektive bostad, mätarskåp i fasad.

Bredband/tele/tv: Fiber är framdraget. Separat fiberabonnemang för respektive bostad.

Priser mellan 2.495.000 kr - 2.950.000 kr

AVSTÅND: Ystad 15 minuter, Lund/ Malmö 45 minuter,  Kristianstad 60 minuter

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Nybrostrand
Område: Ystad - Nybrostrand
Storlek: Boarea: 118 Kvm (),
Rum: 5 , Varav sovrum: 3 till 4
Byggnadstyp: 2 plans radhus
Byggnadsår: 2024
Ventilation: FX-ventilation med frånlufts värmepump
Tv- internetutbud: Fiber indraget
Uppvärmning: Luftvärmepump
Fönster: Lågenergifönster trä/aluminium, fasta samt kopplade 2+1 svensktillverkade LEIAB,
Våning: 1-2
Lägenhetsnr: 0503
Avgift: 7 867 kr
Ingår ej i avgiften: väme/vatten/el/kabeltv och bredband

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar