”och gemensamt för dem alla tre är utsikten över Östersjön”
Västra Sjöstaden Stormgatan 15 E
Bostadsrätt
3 r.o.k.
72 kvm
1 395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

”och gemensamt för dem alla tre är utsikten över Östersjön”

U R B A N L I V I N G med vackraste utsikten över havet, mellan takåsarna i Västra Sjöstaden. Fastigheten är precis färdigställd och du blir den första att flytta in i denna supermoderna 3-rumslägenhet. Rummen har släta vita väggar och enhetligt golv och gemensamt för dem alla tre är utsikten över Östersjön. En stor härlig balkong under tak, med skönt brädgolv blir det där extra ”rummet” som är så tacksamt att ha under stora delar av året. Kök och allrum är en stor öppen yta, inbjudande och smakfull – och i badrummet har man tänkt till och förlagt de där extra kvadratmeterna som gör det till ett riktigt rum, med plats för både spa och klädvård. Tillfället att förvärva denna sprillans nya bostad är unikt, precis som läget… och du.

Föreningen

Till lägenheten finns möjlighet att hyra gallerförråd på 1,6 kvm som kostar 125 kr/månad. Parkeringsplats finns att hyra för ca 125 kr/månad. Bredband via fiber (en kostnad man själv står för) 

Interiör

Tre rum & kök för den kräsne
Entré och hall med plats för avhängning samt en rymlig garderob precis intill för nödvändig dold förvaring. Här ligger en klinker på golvet. Lättskött och praktisk. Badrummet nås ifrån hallen och här pratar vi härlig yta att röra sig på med badkar, vask med kommod, handdukstork, WC, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en snygg, grå våtrumsmatta. Kök och allrum har en smakfull och öppen planlösning och utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, kyl/frys och diskmaskin. I allrummet sitter en takskena för gardiner över det stora fönsterpartiet och härifrån når du också den stora balkongen med söderläge och havsutsikt. Balkongen har skyddande tak och på golvet ligger ett skönt brädgolv. Sovrum No 1 har två garderober och härligt ljusinsläpp. Sovrum No 2, samma förutsättningar med ljus och två garderober, men aningen större än det andra. Även här sitter en gardinskena i taket för högsta mysfaktor. Alla rum har ett snyggt, enhetligt, tåligt och tidlöst laminatgolv.

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Västra Sjöstaden
Storlek: Boarea: 72 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Lägenhetsnr: B32SB
Avgift: 4 160 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten och sophämtning
Energistatus: Ej utförd

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar