Mårdgränd 3, Blentarp

Blentarp

Mårdgränd 3

Villa
6 r.o.k.
154 kvm
3 095 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Mårdgränd 3, Blentarp

P O O L V I L L A i natursköna omgivningar! Huset har totalrenoverat de senaste två åren på ett smakfullt och stilrent sätt och här får man ett lättskött och lyxigt boende med stor plats för hela familjen samt en härlig trädgård med poolområde i sydvästläge. I trädgården finns flertal uteplatser, både stenlagda och med trädäck såsom uteplatsen under tak som man når direkt från huset. Här finns även en damm med vattenspel och gräsmatta. Allt hänger ihop och ramas in av ett snyggt staket och grind. I närheten ligger både skog och strövområden samt barnomsorg och skola. Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil – en plats där naturen möter modern bekvämlighet!

Interiör

ENTRÉPLAN

Rymlig entré och hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer man in till köket som är totalrenoverat 2024 med vit inredning från Ikea och svarta maskiner. Utrustningen består av kyl/frys (sidebyside från 2023), inbyggd varmluftsugn och microvågsugn i högskåp, spishäll och fläkt samt integrerad diskmaskin. I köket finns plats för matbord och här har man även utgång till uteplats under tak. Intill köket ligger allrummet med kamin (utökad kontroll utförd 2022) och även här kommer man genom dubbla terassdörrar ut till uteplatsen. I detta plan finns även ett rymligt sovrum med garderober, helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod och toalett samt tvättavdelning med avställningsytor och gott om förvaringsutrymme om man vill sätta in garderober. I tvättavdelningen finns tvättmaskin och torktumlare från 2022 och VV på 300 liter från 2024 och vask samt nylagd våtrumsmatta på golvet. Från tvättavdelningen kommer man ut till stenlagd uteplats och vidare ut till parkering och carport. I hela detta plan ligger laminatgolv (2024) med 30 års garanti (slitageklass 8). 

OVANPLAN

Här kommer man direkt upp till ett rymligt allrum med kupa som med fördel kan göras om till ytterligare sovrum om så önskas. Utöver detta finns tre fina och stora sovrum, klädkammare samt ett badrum med hörnbadkar (bubbelbad), dubbla handfat med kommod och toalett. I badrummet finns även spotlights i taket. I klädkammaren ligger idag en plastmatta men här läggs samma golv som i övriga huset. I alla rum ligger genomgående nylagda laminatgolv av samma kvalitet som i entréplan.

TRÄDGÅRD OCH POOL

Trädgården och poolen ligger i sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Poolen har en liner och gaveltrappa samt belysning. Värmepumpen som är kopplad till poolen är på 7 KW och installerad 2023. Poolen har plåtar för vinterstängning, den är 1.40 meter djup och 6.5x3.5 meter plus trappan - den kommer från folkpool modell Octavia. Sandfilter & pump finns i förrådet. 

Upphöjt trädäck med plats för möbler och solstolar samt stenlagd uteplats med berså av trä. 

Damm med vattenspel. Carport och förråd med papptak och solceller (är inte kopplat) 

Uteplatsen direkt utanför huset har nytt trädäck (2023) med tryckt virke och nytt tak med kanalplast.

FÖRBÄTTRINGAR UTFÖRDA

2024 Ommålat fasaden
2024 Nya tappvattenledningar i hela huset från inkommande servis.
2024 Nya blandare överallt förutom badkaret på ovanvåningen, badkaret har massage / bubblor.
2024 Nya ytterdörrar.
2024 Förrådsdörr, oljad.
2024 Nya innerdörrar ovanplan.
2024 Elen genomgången, nya uttag & strömställare överallt. Blandat jordat & ojordade uttag.
2023 Nytt staket & grindar, tomten är inhägnad med staket av tryckt virke som är försett med villastängsel i svart trådnät.
2023 Värmepumpen är från 2023 och är på 11kw, den har två innedelar idag men kan ha 4 totalt. 

Fiber kommer att erbjudas från Teleservice till nästa år om man önskar.    

Fakta

Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Sjöbo
Stad: Blentarp
Område: Blentarp
Storlek: Boarea: 154 Kvm (Fastighetsregistret), Tomtarea: 772 Kvm (Fastighetsregistret),
Rum: 6 , Varav sovrum: 4 till 5
Byggnadstyp: 1 1/2 plansvilla
Byggnadsår: 1979
Byggnadssätt: Fasad: Trä, Tak: Betongpannor, Stomme: Trä, Bjälklag: Trä/betong, Grundläggning: Torpargrund,
Uppvärmning: Luftvärmepump (luft/luft) 2 st
Fönster: 2-glas och 3-glas,
Eldstad: Braskamin,
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde: Totalt: 1 668 000 kr, varav byggnad 1 339 000 kr, varav tomt 329 000 kr Taxeringsår: 2021 Taxeringskod: 220
Pantbrev: 1 780 000 kr
Driftskostnader: Totalt: 3 770 kr/mån varav Värme: 2 255 kr/mån, Vatten/Avlopp: 335 kr/mån, Sotning: 25 kr/mån, Renhållning: 361 kr/mån, Övrigt: 794 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår värme, el, VA, renhållning och sotning samt fastighetsavgiften som är på 9 525 kr.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar