Månsans Väg 12, Klagshamn
Klagshamn Månsans Väg 12
Bostadsrätt
5 r.o.k.
127 kvm
3 395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Månsans Väg 12, Klagshamn

T O P P R E N O V E R A D E badrum, tvätt och kök samt braskamin i en smakfull design. I denna praktiska BRF är det bara att flytta rakt in i ett lättskött, smart och yteffektivt boende. De valda materialen håller mycket hög standard och kulörerna är vilsamma och harmoniska. Trädgården är totalt insynsskyddad och privat. Buskar och träd är uppvuxna och skapar tillsammans en härligt lummig oas. Från och till bostaden går och cyklar man enkelt och tryggt till skola, barnomsorg, matbutik, badstrand och kommunikationsmöjligheter. Vardagen är enkel för hela familjen, nu och framåt. På uppfarten finns plats för två bilar och självklart finns en laddningsstolpe för elbilen. Klagshamn är attraktivt och naturnära med friluftsliv och aktiv rörelse inpå husknuten.

Interiör

E N T R É P L A N :

Entré och hall med bra plats för garderob/förvaring. Köket är totalrenoverat april 2019 med snygg och stilren inredning i grått med maskiner i rostfritt. Utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, hel kyl, hel frys samt diskmaskin. I köket och hallen ligger ett praktiskt och lättskött klinkergolv. Tvättavdelningen är helkaklad och renoverad november 2021 och här finns tvättmaskin, torktumlare, vask och förvaring samt gaspanna. Toppmodernt helkaklat badrum från november 2018 med dusch, handfat med kommod, handdukstork, dimbar spegel, WC samt golvvärme (el). Förråd (används som sovrum idag) med laminatgolv samt utgång till uteförråd, som stora delar av året används som ett härligt yogarum. Ifrån detta sovrum når man även garagetMatplats och allrum med kamin har utgång till veranda under tak, som leder vidare till trädäck och vidare ut till trädgård

O V A N P L A N : 

Trappan leder upp till en hall med klädkammare och här finns ett sovrum med parkettgolv och klädkammare, ett sovrum med laminatgolv samt två sovrum med dörr emellan. Även här finns ett helt nytt helkaklat badrum från oktober 2021 med badkar (bubbel) samt handfat med kommod, WC, handdukstork, dimbar spegel, spotlights i tak samt golvvärme (el).

T R Ä D G Å R D E N : 

Här finns flertalet perenna växter, träd, planteringar samt ytterligare två trädäck att placera utemöbler/barnleksaker på. Två parkeringsplatser utanför bostaden samt garage. Laddstation 20 ampere finns. 

Ö V R I G T : 

Lägenheten är registrerad som 4 RoK i lägenhetsförteckningen men man har gjort om allrummet till ett extra rum. Boarea enligt föreningen är 127 kvm + biarea på 10 kvm.

B O  I  K L A G S H A M N

Klagshamn är ett område i tillväxt och en attraktiv plats att bo på med sitt läge. Här har du gångavstånd till Klagshamnsstranden, strandängarna och naturreservatet. Här finns bla dagligvarubutik, frisör, flera förskolor, ridanläggning och utegym. Till Malmö City tar man sig via stadsbussen alternativt med bil (ca 20 minuter).

Föreningen

HSB Brf Kalkbrännaren är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheterna Slammeriet 1, Kalkbrännaren 1 och Cementbrännaren 1 som föreningen innehar med äganderätt och med totalt 90 st lägenheter. 

Föreningen ansvarar för:

Gaspannan: all drift samt reservdelar
Fläktsystemet: all drift samt reservdelar.
Husets stomme: allt bakom ytskikten (träbalkar, isolering samt allt utanpå husets väggar)

Förbättringar utförda senaste åren: 

Totalrenovering utvändigt gjordes 2018
Renovering av grunder 2019
Lekplatser besiktigades och renoverades 2020
Förrådsdörrar byttes ut 2021 

Planerade renoveringar:
Översyn av fönster samt garageportar. 

Överlåtelseavgift på 1.208 kr och pantsättningsavgift på 483 kr betalas av köparen. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap kan tas och årsavgiften är 300 kr per familj. I samband med att du blir medlem i HSB betalar du också en andel i kooperation på 500 kronor per person (även minderåriga). Andelen får man tillbaka om/när man väljer att lämna HSB.

Bostadsrättstillägg har föreningen tecknat för samtliga hushåll. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Malmö
Stad: Klagshamn
Område: Klagshamn
Storlek: Boarea: 127 Kvm (Enligt föreningen), Biarea: 10 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 4
Byggnadstyp: 1 1/2 plans bostadsrätt
Byggnadsår: 1992/93
Tv- internetutbud: Kabeltv och bredband från Sydantenn
Lägenhetsnr: 55
Avgift: 8 565 kr
Ingår i avgiften: vatten, kabeltv, bredband, sophämtning och bostadsrättstillägg
Ingår ej i avgiften: värme (gas), el
Andelstal, förening: 1.15393 %
Andelstal, ägande: 1.15393 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 74 kWh/Kvm och år
Energiklass: C
Driftskostnader: Totalt: 1 933 kr/mån varav Värme: 796 kr/mån, El: 1 137 kr/mån,

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar