Konsultgatan 22, Malmö – Södertorp
Malmö - Södertorp Konsultgatan 22
Bostadsrätt
4 r.o.k.
100 kvm
1 675 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Konsultgatan 22, Malmö – Södertorp

U T S I K T E N över det pittoreska koloniområdet ger en lantlig och harmonisk känsla, mitt i stan. Att bo på tredje våningen med stor inglasad balkong, bjuder på många positiva aspekter! Här får du din alldeles egna insynsskyddade och privata oas, med plats för både möblemang och odling – och dessutom med terrassutgångar från två av sovrummen. Lägenheten, med sina fyra rum, stort kök och två toaletter, erbjuder ett rymligt och attraktivt boende i ett lugnt och tryggt område där man månar både om varandra och om boendemiljön. Vackra planteringar, terrasser med grillplatser och boulebana med gemensamma aktiviteter, är bara några av fördelarna.

Interiör

Många kvadratmeter på ett plan
Entré och rymlig hall med laminatgolv, plats för ytterkläder och med hela fem garderober gör hemmet praktiskt och välkomnande. Badrummet har två väggskåp, handfat med kommod, dusch samt toalett. Gästtoaletten har en skön retrostil med handfat och toalett i brunt porslin. Köket är ljust med en härlig matplats vid fönster och en utrustning som består av 3/4 frys, kylskåp, spis och fläkt - och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Sovrum No 1 har parkettgolv och tre garderober. Sovrum No 2 har originalparketten bevarad samt även utgång till balkong. Sovrum No 3, även det med parkettgolv i original samt utgång till balkong och även en garderob. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord och på golvet ligger parkettgolv i original. Den stora inglasade balkongen i västerläge, med härlig utsikt över Ärtholmens koloniområde, blir som ett extra rum under stora delar av året.

 

Information området

Bostaden ligger på Södertorp, ett stenkast från Mobilia, fina Pildamsparken och Emporia. Kollektivtrafiken till området är bra och här finns stadsbussar och dessutom är man snabbt på Hyllie C. Föreningen erbjuder parkering och garage, för tillfället finns kö. Kostnad för garage är 300:-/månad och för parkeringsplats 100:-/månad. Föreningen har en mycket aktiv fritidsverksamhet där de olika aktiviteterna ofta fulltecknade. I området finns en boulebana samt grillar och sittgrupper. 

Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren. 

 

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Malmö
Stad: Malmö
Område: Malmö - Södertorp
Storlek: Boarea: 100 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 4 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1971
Våning: 3
Lägenhetsnr: 330
Avgift: 5 298 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 100/10
Andelstal, förening: 0.26620 %

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar