Grepvägen 3, Ystad – Glemmingebro
Ystad - Glemmingebro Grepvägen 3
Villa
6 r.o.k.
110 kvm
1 695 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Grepvägen 3, Ystad – Glemmingebro

4 0 – T A L S V I L L A N har det perfekta läget, på rätt sida om byn, en liten bit in ifrån landsvägen och bara 10 minuter ifrån Ystad. Huset har både hjärta och själ och potential för en förälskelse. En sådan som aldrig går över, utan bara blir djupare med åren. Den rustika charmen går som en röd tråd genom hela bostaden. Ljusflödet i de vitmålade rummen med träfärgade golv är underbart och med fyra sovrum, bidrar 1,5-plansvillan med källare, till stor flexibilitet och långsiktighet. Rummen ligger, precis som de ska, i fil på nedanvåningen – vilket också hjälper till att bevara flödet ifrån husets ursprungskänsla. Via köket når man det stora trädäcket, gårdshuset och trädgården som just nu lyser vackert i rostfärgad höstskrud. De knallröda äpplena är redo och bidrar till sötma i det stundande vintermörkret och de bortstädade grenarna knastrar fint i matrummets gjutjärnskamin.

Interiör

Rymlig planlösning & många rum

Entré med klinkergolv och plats för hatthylla. Precis intill ligger ett badrum med dusch, handfat och toalett. Hallen med parkettgolv är möblerbar och den vackra originaltrappen till ovanvåningen finns här. I anslutning till hallen finns en klädkammareKöket är vitt och lantligt med avställningsytor i ek samt vitrinskåp för praktisk porslinsförvaring. Utrustningen består av spis, fläkt, kyl och diskmaskin. Från köket kommer man ut till trädäck och trädgård i sydväst. På nedanvåningen finns även ett sovrum med laminatgolv som också kan bli det perfekta lekrummet. Allrum och matrum ligger i fil med en klassisk gjutjärnskamin – och här ligger ett genomgående parkettgolv.

En trappa upp finns en möblerbar hall med utgång till balkong. Ytterligare ett badrum med dusch, handfat och toalett är perfekt att ha även på denna våning. Sovrum No 1 med klädkammare och laminatgolv. Sovrum No 2 även det med klädkammare och laminatgolv. Sovrum No 3, eller kontor, med förvaring och trägolv.

Fin källare med flera förråd, pannrum, tvättavdelning samt utgång till en härlig och uppvuxen trädgård. Vidare finns ett äldre garage samt uppställningsplats för 2-3 bilar.

Fakta

Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Ystad
Stad: Glemmingebro
Område: Ystad - Glemmingebro
Storlek: Tomtarea: 999 Kvm (Fastighetsregistret), Biarea: 60 Kvm (Fastighetsregistret), Boarea: 110 Kvm (Fastighetsregistret),
Rum: 6 , Varav sovrum: 3 till 4
Byggnadstyp: 1 1/2 planshus med källare
Byggnadsår: 1945
Byggnadssätt: Fasad: Puts, Tak: Tegel, Stomme: Tegel, Bjälklag: Trä/betong, Grundläggning: Källare, Grundmur: Betong,
Uppvärmning: Jordvärme (2001)
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde: Totalt: 1 018 000 kr, varav byggnad 768 000 kr, varav tomt 250 000 kr Taxeringsår: 2018 Taxeringskod: 220
Pantbrev: 1 105 000 kr
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 31 kWh/Kvm och år
Energiklass: B
Driftskostnader: Totalt: 2 628 kr/mån varav El: 2 018 kr/mån, Vatten/Avlopp: 412 kr/mån, Renhållning: 198 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår uppvärmning, el, VA och renhållning.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar