Granstigen 9, Ystad – Sandskogen
Ystad - Sandskogen Granstigen 9
Fritidshus
3 r.o.k.
85 kvm
5 075 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Granstigen 9, Ystad – Sandskogen

1 5 0 M E T E R . . . Det är avståndet ner till stranden, från denna vackra stuga, inspirerad av amerikanska backcountry Hunting Cabin´s. Den horisontellt monterade timren ger en varm och ombonad känsla, tillsammans med synliga stockar och öppet upp i nock. Naturen som omringar huset sätter fin prägel på interiören, likt stora tavlor där fönstersmygarna agerar ramverk. Fastigheten har ett av de bästa lägena i Sandskogen. Ifrån den lummiga trädgården kan du höra havet skvalpa och det där morgondoppet kräver inte ens en badrock. I trädgården finns flera härliga terrasser och när regnet hänger i luften, är uterummet den givna fikaplatsen. Detta är det perfekta åretruntboendet, för dig som önskar rekreation som livsstil.

INTERIÖR

I N T E R I Ö R E N är mysig och ombonad. Entrén sker via uteplatsen och här kommer man direkt in i allrum och kök som har en öppen planlösning med en rustik braskamin i fokus. I köket finns kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin samt bardisk/bänkskivor i granit och separat matplats vid fönsterparti. Master bedroom med burspråk och öppet upp i nock med synliga, maffiga bjälkar. Här finns en skjutdörrs garderob och spotlights i taket. I det mindre sovrummet har väggarna charmig bröstpanel. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, WC samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns också varmvattenberedaren. Intill allrummet finns en öppen veranda utan dörrar, här kommer man vidare ut till trädgården. Mellan allrum och den öppna verandan finns skjutdörrar. På verandan ligger ett trägolv och liggande timmer på väggarna. I övriga huset ligger laminatgolv.

Carport och förråd.

Fakta

Ägandeform: Arrende - Fritidshus
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Sandskogen
Storlek: Boarea: 85 Kvm (),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadstyp: 1 planshus
Byggnadssätt: Fasad: Stockpanel, Tak: Plåt, Stomme: Trä, Bjälklag: Trä, Grundläggning: Plintar,
Tv- internetutbud: Fiber finns indraget
Uppvärmning: Direkt el och två värmepumpar (luft/luft) samt braskamin
Fönster: 2-glas,
Vatten och avlopp: Kommunalt VA
Arrende: 14 126 kr/år
Energistatus: Beställd
Driftskostnader: Totalt: 2 844 kr/mån varav El: 1 667 kr/mån, Övrigt: 1 177 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår värme, VA, renhållning och arrendeavgiften till Ystad Kommun (14.126:-/år)

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar