Glemmingevägen 33 H, Ystad – Glemmingebro
Ystad - Glemmingebro Glemmingevägen 33 H
Bostadsrätt
2 r.o.k.
80 kvm
1 295 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Glemmingevägen 33 H, Ystad – Glemmingebro

G R Ä N S L Ö S H E T E N mellan ute och inne. Mellan arkitektur och natur. Mellan formgivning och spontanitet. Den är både smakfull och befriande. Den triggar både kreatören och livsnjutaren. Den bjuder upp till lika mycket aktivitet som till vila. Det här är ett hem för dig som vill ha lite av allt. Som både vill bo fritt och civiliserat på samma gång. Som både vill ha ett hus och en trädgård att njuta av, men samtidigt bekvämligheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Den här bostaden är unik. Den är intressant och har ett otroligt vackert och pittoreskt läge, mitt i byn. Vidderna och utsikten är fri. Känslan är gedigen och rustik. Bostadslängan var en gång ett stall, tillhörande en stor gård. Det viktigaste finns bevarat – förnimmelsen om gemenskap och ett viktigt stycke kulturhistoria.

Interiör

V Ä L K O M N A N D E  entré och hall med vacker klinkers som leder vidare in i allrum i öppen planlösning med matplats och kök. Köket är riktigt bra planerat med generösa avställningsytor och gott om skåp. Utrustningen består av kyl, frys, spishäll, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Från kök och allrum finns två utgångar - en via en spröjsad altandörr som leder till ett stort trädäck som löper längs både långsida och gavelsidan på huset. Här kommer man även vidare ut till trädgården som är inhägnad med ett litet staket. Den andra utgången är via en stor och vackert spröjsad dubbeldörr som leder till den insynsskyddade innergården, inhägnad med mur och trädörrar och blir verkligen som ett rum. Trädörrarna vetter ut mot trädgården och bjuder på en härlig utsikt mot omgivningarna, när man öppnar upp dem. Innergården ligger på husets gavel och har delvis takbeklädnad. Badrummet är helkaklat med dusch, rejäl kommod med dubbla handfat samt tvättmaskin. I hallen finns ett förråd under trappen. 

O V A N V Å N I N G E N  består av två rum i dagsläget, ett allrum med fint ljusinsläpp via takfönster och ett stort sovrum längs husets gavel. I allrummet kan man med fördel sätta upp en vägg och därmed få ytterligare ett sovrum. På ovanvåningen är taket öppet upp i nock med synliga bjälkar.

T R Ä D G Å R D E N är inhägnad och här finns även ett trädgårdsförråd.

Föreningen

Stamåkra Gård består av tio lägenheter i olika storlekar, från 69 kvm till 134 kvm. På gården finns även den ombyggda mangårdsbyggnaden som består av två bostäder vilka är friköpta och ingår inte i bostadsrättsföreningen. Lägenheterna och mangårdsbyggnaden ingår samtliga i Stamåkra Samfällighetsförening.
I Stamåkra Samfällighetsförening sitter en separat styrelse som ansvarar för att el, värme, vatten och avlopp tillhandahålls på ett betryggande sätt. Samfällighetsföreningen ansvarar även för den gemensamma marken med parkeringsplatser, dess löpande skötsel och underhåll. 

Det finns även en gäststuga att tillgå för bostadsrättsinnehavarna och som ingår i samfälligheten, kostnad 150:-/natt. 

Föreningen tillåter att man förvärvar bostadsrätten utan att folkbokföra sig på adressen. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Glemmingebro
Område: Ystad - Glemmingebro
Storlek: Boarea: 80 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 2 , Varav sovrum: 1 till 2
Byggnadstyp: 1 1/2 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår: 1850
Byggnadsår kommentar: Renoverat 2009
Uppvärmning: Grundvattenvärme från underjordisk sjö
Våning: 1 och 2
Lägenhetsnr: 5:23
Avgift: 5 030 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, renhållning, parkering, bredband/tv via Teleservice (fiber) och samfälligheten
Andelstal, förening: 8.4 %
Andelstal, ägande: 8.4 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 111 kWh/Kvm och år
Energiklass: F

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar