Glemmingevägen 33 E, Ystad – Glemmingebro
Ystad - Glemmingebro Glemmingevägen 33 E
Bostadsrätt
3 r.o.k.
83 kvm
1 395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Glemmingevägen 33 E, Ystad – Glemmingebro

C H A R M I G A S T E gårdshuset, i handslagen tegel. Egen trädgård med terrasser i två väderstreck. Bostadsytan fördelar sig på 1,5 plan med en given sällskapsdel på nedre plan och en lugnare avdelning för vila och sömn på ovanvåningen. Känslan är rakt igenom ”villa”. En alldeles egen fristad. En härlig oas. I praktiken är det en Brf, med enklare villkor. En smidigare vardag. Interiören är otroligt smakfull och tilltalar dig som både gillar inredning och skapande. Här finns oändligt med möjligheter för din personliga prägling. Hela fastigheten, kvarteret, är en kulturskatt. En gammal och omhändertagen gård, där stallar och ekonomibyggnader fått bli moderna bostäder, fast på historiens villkor. När du hittat hit, har du hittat hem.

INTERIÖR

I N T E R I Ö R E N  präglas av charm med murade väggar, högt i tak, takbjälkar, breda fönsternischer och spegeldörrar. På nedre plan finns entré och hall med förvaring bakom draperi. Hall med vask och skåpsinredning där tvättmaskinen är smart placerad i garderoben bakom skjutdörrar. Köket har inredning i vitt med en utrustning som består av kyl/frys (sidebyside) med ismaskin och vatten, spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. I köket finns även ett smart skafferi under trappen, sittbänk vid fönstret och sittplatser vid köksön. I allrummet finns plats för både matbord och soffor och här finns utgång till båda uteplatserna med trädäck samt vidare till trädgärden. I entré, hall och kök ligger klinker och i vardagsrummet ligger ett parkettgolv. Helkaklat badrum från 2019 med dusch, handfat, WC och handdukstork. 

O V A N V Å N I N G E N  har en hall med härligt ljusinsläpp och trägolv. Rymlig klädkammare med trägolv. Sovrum No 1 med laminatgolv. Sovrum No 2 med inbyggd skrivbordshörna och heltäckningsmatta. Helkaklat badrum med badkar, handfat med kommod (insatt 2019) WC samt handdukstork. 

Golvvärme (vattenburen) på båda våningsplanen. 

 

FÖRENINGEN

Stamåkra Gård består av tio lägenheter i olika storlekar, från 69 kvm till 134 kvm. På gården finns även den ombyggda mangårdsbyggnaden som består av två bostäder vilka är friköpta och ingår inte i bostadsrättsföreningen. Lägenheterna och mangårdsbyggnaden ingår samtliga i Stamåkra Samfällighetsförening.
I Stamåkra Samfällighetsförening sitter en separat styrelse som ansvarar för att el, värme, vatten och avlopp tillhandahålls på ett betryggande sätt. Samfällighetsföreningen ansvarar även för den gemensamma marken med parkeringsplatser, dess löpande skötsel och underhåll. 

Det finns även en gäststuga att tillgå för bostadsrättsinnehavarna (mot en kostnad) och som ingår i samfälligheten.

Föreningen tillåter att man förvärvar bostadsrätten utan att folkbokföra sig på adressen. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Glemmingebro
Område: Ystad - Glemmingebro
Storlek: Boarea: 83 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadstyp: 1 1/2 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår: 1850
Byggnadsår kommentar: renoverat 2009
Ventilation: OVK är utförd och godkänd
Tv- internetutbud: Teleservice
Uppvärmning: Grundvattenvärme från underjordisk sjö
Eldstad: Braskamin,
Våning: 1 och 2
Lägenhetsnr: 5:17
Avgift: 6 074 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, renhållning, parkering, bredband/tv via Teleservice (fiber) och samfälligheten
Andelstal, förening: 10.3 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 111 kWh/Kvm och år
Energiklass: F

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar