Frembergsgatan 7 D, Ystad – Vattentornet
Ystad - Vattentornet Frembergsgatan 7 D
Bostadsrätt
4 r.o.k.
124.9 kvm
2 795 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Frembergsgatan 7 D, Ystad – Vattentornet

U T S I K T E N över den gamla korsvirkesstaden, havet och horisonten är befriande och hisnande. Här uppe, på tredje våningens terrass, är livet privat och perspektivet lika fritt som en fågels. Radhusen vid G:a Vattentornet skiljer sig från mängden med sin strama nordiska arkitektur och ovanliga planlösning, men också på grund av livsstilen de frammanar. Just här och just nu kombineras familjeliv med redaktionella uppdrag och representation. Tre plan, tre ändamål. Flexibiliteten är lika tilltalande som bostadens utformning och lustfyllda tankar far gärna mot inredningsdesign, konst, färg och form. Ett inspirerande hem, med två terrasser och en balkong, som tilltalar ett kreativt och nytänkande sinne.

Interiör

Entrévåning med etage
Entré med städskåp och klinkers på golvet. Köket, med inredning i vitt är utrustat med hel kyl, hel frys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Matplatsen är ljus och rymmer sex personer. Allrummet ligger i etage med två trappsteg ner. Härifrån går ni ut till terrass med trägolv. Badrummet med dusch, handfat med kommod, toalett, tvättmaskin och torktumlare är helkaklat i tidlös design. På hela entrévåningen ligger nyoljat parkettgolv.  

Ovanvåning med möjlighet till tre sovrum
Sovrum nr 1 har tre garderober och fönster åt två håll. Sovrum nr 2 är ett stort rum som från början varit två och enkelt kan återställas vid behov. Här finns garderober bakom dörrar med spegelglas och två utgångar till balkong på 5 kvm. Badrum med badkar, handfat med kommod, toalett och handdukstork, även det helkaklat. Genomgående parkettgolv på hela våningen.   

Studio med ateljékänsla
Allrum på tredje våningen som idag används som kombinerad redaktion och musikrum. Här finns utgång till takterrass på 22 kvm med vidunderlig utsikt över staden och havet.   

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Vattentornet
Storlek: Boarea: 124.9 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 4 , Varav sovrum: 3 till 4
Byggnadstyp: 3-plans radhus
Byggnadsår: 2007
Våning: 1-3 av 3
Lägenhetsnr: M33
Avgift: 5 973 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV och bredband från Telia samt parkering och förrråd
Ingår ej i avgiften: El
Andelstal, förening: 0.03233

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar