”Ett mer barnvänligt, familjärt och tryggt kvarter får man leta efter…”
Åkeshall Rotfruktsgatan 42 b
Bostadsrätt
5 r.o.k.
136.5 kvm
1 395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

”Ett mer barnvänligt, familjärt och tryggt kvarter får man leta efter…”

T E R R A S S E R N A ligger i läcker etage och påminner båda om de mysiga atriumgårdarna som uppfanns under antiken och helt enkelt betyder: vardagsrum utomhus. Här dukas de bästa middagarna upp och utan tvekan, kommer de mest intressanta konversationer mellan både vuxna och barn, att hållas här. Ursprungligen är detta suterränghus en sexrummare och kan enkelt återställas till det – eller så lever ni i den som den femrummare den är idag, med härliga sällskapsrum och tre riktigt bra sovrum. Kök och allrum utgör centrum av huset och har en öppen planlösning med tydlig kontakt mellan arbetsytor, matplats och soffmys. Alldeles utanför växer den nya lekplatsen fram, omringad av mjuka gräsmattor och bilfria stigar. Och självklart är det gångavstånd till skola och barnomsorg. Ett mer barnvänligt, familjärt och tryggt kvarter får man leta efter…

Interiör

Entrévåningen med öppen planlösning
Entré och hall leder rakt genom denna våning och erbjuder utrymme för garderober. Tvättavdelningen ligger i anslutning till entrén och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare i arbetsvänlig höjd samt vask och skåpförvaring. Sovrum nr 1 kan även vara ett lämpligt arbetsrum och här finns fyra garderober som medföljer. Sovrum nr 2 har fem inbyggda garderober och ett riktigt härligt ljusinsläpp via de generösa fönstren. Köket, husets hjärta med direktanslutning till matplats och allrum, är vitt och kommer från Kvik. De generösa arbetsytorna består av bänkskivor i ek och utrustningen består av kyl/frys (side by side, 2016), spis (70 cm), fläkt (90 cm) och diskmaskin. Bredvid köket finns ett praktiskt matförråd med en extra frys i fullhöjd samt hyllor på väggarna. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat, skåpförvaring samt toalett.   

En trappa ner... ...finns ett allrum med laminatgolv samt utgång till en av terrasserna, ett större allrum eller stort sovrum, som tidigare har varit två mindre sovrum, den ena delen med parkettgolv och den andra med laminatgolv. Dörröppningen finns fortfarande kvar för att enkelt kunna återställa rummen vid behov av fler sovrum. Vidare finns här badrum med duschkabin, handfat och toalett samt förråd/klädkammare under trappen.   

Terrasserna ligger i etage med en trappa emellan I anslutning till entrén finns den stenlagda uteplatsen med härlig utsikt och direkt kontakt med grönområdena intill. I suterrängplanet finns utgång från allrum till ytterligare en stenlagd uteplats med vackra planteringar och härlig grönska som fond. Denna terrass nås även via stentrappan från entréplanets terrass.  

Övrig information Kylskåpet i tvättstugan ingår ej. Nyinstallerat trådlöst larm från Verisure finns att överta. Kök och badrum nere är renoverat 2012.

Föreningen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Föreningen har en stor parkering med både privata platser och gästparkeringar. Bredvid ligger föreningens lekplats och direkta cykelstigar mot centrum, skolor och mataffärer.

Föreningen underhåller luftvärmepumpen som är en elpanna (luft/vatten, installerad 2015). I föreningen anordnar man en sammankomst med vår och en höststädning (frivilligt). 

Tv från ComHem

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Åkeshall
Storlek: Boarea: 136.5 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 5 , Varav sovrum: 4 till 5
Byggnadstyp: 2-planshus souterräng
Byggnadsår: 1986
Lägenhetsnr: 29
Avgift: 6 140 kr
Ingår i avgiften: Renhållning, kabeltv och parkering (plats nr 29)
Ingår ej i avgiften: Uppvärmning, el och vatten
Andelstal, förening: 3.301 %
Driftskostnader: Totalt: 1 863 kr/mån varav El: 1 355 kr/mån, Vatten/Avlopp: 508 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår uppvärmning, el och vattenförbrukningen.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar