”Ett elegant och modernt boende och du blir den första att flytta in efter totalrenoveringen”
Ystad - Edvinshem Sjögången 15 c
Bostadsrätt
3 r.o.k.
77.5 kvm
1 695 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

”Ett elegant och modernt boende och du blir den första att flytta in efter totalrenoveringen”

H Ö G K L A S S I G A materialval, stilren känsla och sober färgskala. Trerummaren på Edvinshem har förvandlats till ett elegant och modernt boende och du blir den första att flytta in efter totalrenoveringen. Precis som i en alldeles nybyggd bostad, känner man doften… Allrum och kök har blivit ett med varandra. En inbjudande sällskapsyta, en arbetsplats för gourmetkocken och den självklara avkopplingsplatsen när helgen stundar. Vita och grå toner i olika textur – trä, sten och textil skapar en värme och en tilltalande spänning. En walk in closet känns självklar men också lyxig och definitivt inte något att stänga dörren om. Det är snarare det där extra ”rummet” som gör bostaden komplett och fullkomligt oemotståndlig.

Interiör

Exklusiva och nyrenoverade kvadratmeter 
Entrén med stenplatta och golvvärme bjuder in till det ljusa och eleganta hemmet - och här finns plats för avhängning i direkt anslutning till ytterdörren. Vidare finns en rymlig hall med parkettgolv som är genomgående i hela bostaden samt ingång till helkaklat badrum med skön golvvärme. Inredningen består av dusch, handfat med kommod, spegelskåp, toalett samt tvättmaskin. Kök och allrum har en öppen planlösning och köksinredningen är vit med grå detaljer. Utrustningen är den senaste på marknaden och består av spishäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. I allrummet sitter en takskena för smart och snygg gardinupphängning. De två sovrummen är lättmöblerade och i det största av dem sitter en takskena för gardiner med hotellkänsla. Den f.d. klädkammaren har byggts ut och blivit en exklusiv walk in closet med grå heltäckningsmatta.  I väster finns uteplatsen och trädgårdstäppan och direkt utanför en lekplats med grönområde. Till lägenheten hör både garage och förråd.

Föreningsinformation

Till varje lägenhet finns en garageplats och föreningen har ytterligare 41 vanliga parkeringsplatser. Det finns även gott om besöksparkeringar i föreningen. Gemensam tvättstuga och cykelförråd samt ett eget förråd som tillhör lägenheten.
En liten festlokal finns att tillgå för föreningsmedlemmarna. Stambyte har utförts 2007/2008.
Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Edvinshem
Storlek: Boarea: 77.5 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadstyp: 1 plans radhus
Byggnadsår kommentar: 1979
Tv- internetutbud: Com Hem
Våning: 1
Lägenhetsnr: 24
Avgift: 4 231 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV och garage
Andelstal, förening: 1.44881 %
Energistatus: Utförd

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar