”Det är märkbart tillåtet med lekfulla barn, och där det finns plats för alla att dra sig undan på”
Åkesholm Askers gata 2
Villa
7 r.o.k.
201 kvm
3 695 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

”Det är märkbart tillåtet med lekfulla barn, och där det finns plats för alla att dra sig undan på”

F A M I L J E V I L L A N på Åkesholm tillgodoser den stora och kräsna familjens många krav och drömmar om en bekväm, strukturerad och väl fungerande vardag. Den ansenliga ytan är smart fördelad på hela sju rum, varav fem är sovrum – och den luftiga planlösningen speglar hela hemmet och den känsla man hade i åtanke redan när huset byggdes. Inte någonstans i villan har man sparat in på utrymme och area, det är märkbart tillåtet med lekfulla barn, likväl som det finns plats för alla att dra sig undan på, i sitt eget ”kryp in”. Och när släkt och vänner samlas finns det två stora sällskapsrum att umgås i, bland annat ovanvåningens gigantiska allrum i smakfull Hampton-stil med havsutsikt, öppet till nock och vitmålade bjälkar, och som tillika bjuder på lyxen med en egen balkong att avrunda kvällen på.

Interiör

Bottenvåningen med den perfekta planlösningen
Entré och hall i vinkel med en garderob och ingång till praktiskt placerad gästtoalettBadrummet är rejält stort och helkaklat med dusch (2016), handfat och toalett (2016). Det rymliga köket är utrustat med spis (2016), fläkt, kyl, frys och diskmaskin (2015). I anslutning till det, ligger tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin (2014), torkskåp, vask, värmepump (IVT, 2016) och en garderob. Vardagsrummet, med utgång till terrass under tak, rymmer både matbord och TV-fåtöljer. Det stora sovrummet har fyra garderober, det lite mindre sovrummet har en garderob och det 3:e sovrummet kan även kan vara lämpligt till kontor. Klädkammare finns det självklart till ytterkläder, skor och träningsväskor som plockas undan.   

Ovanvåningen med det där "stora extra"
Trappan upp leder till ett generöst allrum med öppet upp i nock, synliga vitmålade bjälkar och panoramafönster med havsutsikt. Detta rum går att dela av till förmån för fler sovrum. På gaveln finns två sovrum varav ett med sovalkov. I allrummet finns också ett vackert fönsterparti med höga fönster samt en spröjsad terrassdörr, ut till balkong med trägolv och vitmålat räcke. Ovanvåningens badrum är nyrenoverat (2016) och helkaklat i vitt med badkar, handfat och toalett. Även här uppe finns en praktisk klädkammare

Trädgård

Trädgården för de blomstrande sinnena
Härlig och inhägnad trädgård i västerläge med både trädgårdsland, bärbuskar och fruktträd. Längs hela muren, som omgärdar trädgårdssidan, löper en vacker rabatt med många fina, färgsprakande och väldoftande växter. Intill huset ligger en stor terrass under tak, med gott om plats för både matbord och soffgrupp.

Fakta

Ägandeform: Friköpt - Småhus
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Åkesholm
Storlek: Tomtarea: 812 Kvm (Fastighetsregistret), Boarea: 201 Kvm (Enligt säljaren),
Rum: 7 , Varav sovrum: 5 till 7
Byggnadstyp: 1 1/2 plansvilla
Byggnadsår: 2001/2007
Byggnadsår kommentar: Ovanvåning tillbyggd 2007
Byggnadssätt: Fasad: Trä, Tak: Betongpannor, Stomme: Trä, Bjälklag: Trä, Grundläggning: Krypgrund,
Tv- internetutbud: Fiber, Ystad Stadsnät
Uppvärmning: Luftvärmepump IVT
Fönster: 3-glas,
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Taxeringsvärde: Totalt: 2 919 000 kr, varav byggnad 2 040 000 kr, varav tomt 879 000 kr Taxeringsår: 2015 Taxeringskod: 220
Pantbrev: 2 500 000 kr
Energistatus: Beställd
Driftskostnader: Totalt: 2 764 kr/mån varav Värme: 1 978 kr/mån, Vatten/Avlopp: 676 kr/mån, Renhållning: 110 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår el, uppvärmning, VA och renhållning.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar