Brisgatan 3, Ystad – Västra Sjöstaden
Ystad - Västra Sjöstaden Brisgatan 3
Bostadsrätt
2 r.o.k.
55 kvm
1 580 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Brisgatan 3, Ystad – Västra Sjöstaden

H A V S U T S I K T E N är inte bara slående, den är befriande och får en att drömma sig bort, långt bortom horisonten. Att sitta på den inglasade balkongen och bara filosofera tillsammans med denna vy är livskvalité. Två rum och kök, med öppen planlösning mellan kök och allrum, smakfulla och exklusiva materialval och stora fönster lägger grunden för ett modernt boende som håller långt in i framtiden. Bostaden är enkel att inreda, för ett ombonat och inbjudande hem. Fastigheten sticker ut ifrån mängden med sin vackert tegelröda putsfasad och infällda, helglasade balkonger. Västra Sjöstaden är Ystads snabbast växande stadsdel, med närliggande skolor, kommunikation och hav.

Interiör

I N T E R I Ö R E N  är stilren med en entré och hall med vackert stengolv i grått samt fyra garderober. Sovrummet har två garderober, ekparkett samt en egen utgång ut till den inglasade balkongen och i köket finns ytterligare en terrassdörr till balkongen. Köksinredningen är vit och grå och kommer från Smedstorp. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, varmluftsugn och diskmaskin. Samtliga maskiner är från Miele. I kök och allrum ligger ekparkett. I badrummet finns dusch och en smart lösning med handfat och kommod nedsänkt i bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare vid sidan om kommoden. Här finns även handdukstork och WC.

F A S T I G H E T E N  har hiss, en större lokal och gästlägenhet för de boende att nyttja samt parkering att tillgå för 280 kr/mån. I huset finns även cykelförråd och miljörum.

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Västra Sjöstaden
Storlek: Boarea: 55 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 2
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2018
Våning: 3
Lägenhetsnr: 1302
Avgift: 3 161 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten, sophämtning
Andelstal, förening: 2.8750 %
Andelstal, ägande: 2.8750 %

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar