Brantebacksvägen 7, Ystad  – Sövestad
Ystad - Sövestad Brantebacksvägen 7
Bostadsrätt
4 r.o.k.
90 kvm
1 295 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Brantebacksvägen 7, Ystad – Sövestad

I D Y L L I S K T i utkanten av byn. Vackert beläget på en hörna. Den nätta enplansvillan, bostadsrätt, har allt man kan önska och lite till. Ytorna nyttjas maximalt och gör huset närapå större än vad det är. Iallafall känns det så. Moderna och modiga färgval gör hemmet personligt, modernt, unikt och smakfullt. I trädgården är det lummigt. Blommor, träd och buskar möter stenlagda terrasser. Morgonsol eller kvällssol? Eller varför inte både och? Här finns platser för alla stunder. Både inne och ute. Och alldeles i närheten finns skolan och de stora grönområdena. Sövestad är byn för alla generationer. Men kanske lite mer för barnen.

Interiör

Yteffektiv planlösning
Rymlig entré och hall med plats för både inredning och avhängning välkomnar och precis utanför finns en stenlagd uteplats. Tre fina sovrum i personlig färgskala ger plats åt hela familjen och i arbetshörnan ryms både läxläsning, hemmakontor och pyssel. Allrummet med utgång till nästa stenlagda uteplats och till resten av trädgården. Köket totalrenoverades 2010 med ny inredning i vitt, öppna hyllplan, nya maskiner och med en härlig matplats med utsikt över entré och infart. 2011 helkaklades badrummet (kvalitetsdokument finns) med badkar, handfat med kommod, handdukstork och toalett. I samtliga rum ligger lättskött och tidlöst laminatgolv. Förråd finns i anslutning till både trädgård och uppfart och på tomten finns även en söt och uppskattad lekstuga.  

Viktigt att veta
All el byttes ut till automatsäkringar 2010 och nya vattenledningar drogs 2010/2011. Plattsättningarna på uteplatserna är gjorda så sent som 2015.

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Sövestad
Storlek: Boarea: 90 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 4 , Varav sovrum: 3
Byggnadstyp: Friliggande 1-planshus i bostadsrättsform
Byggnadsår: 1989
Tv- internetutbud: Antenn och mobilt bredband
Uppvärmning: Värmepump (luft/vatten)
Lägenhetsnr: 201600B1
Avgift: 5 268 kr
Ingår i avgiften: Parkering direkt utanför lägenheten samt förråd.
Ingår ej i avgiften: Värme, el, och renhållning
Energistatus: Ej utförd
Driftskostnader: Totalt: 1 817 kr/mån varav Värme: 1 000 kr/mån, Vatten/Avlopp: 667 kr/mån, Renhållning: 150 kr/mån, Driftskostnader kommentar: I driftskostnaden ingår värme, el, VA och renhållning.

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar