Björnstjernegatan 14 b, Ystad – Regementet

Ystad - Regementet

Björnstjernegatan 14 b

Bostadsrätt
2 r.o.k.
122 kvm
4 195 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Björnstjernegatan 14 b, Ystad – Regementet

E X K L U S I V T renoverad sekelskiftesvåning på attraktiva Regementsområdet. Om Ralph Lauren, House of Hackney, bröstpanel och Walk in Closet är uttryck som tilltalar dig, är detta förmodligen ditt nästa hem. På första våningen, och med en egen liten trädgårdstäppa mot skogen, ligger denna tvårummare med hela 122 kvm boyta! All inredning är av högsta kvalitet, platsbyggd och väldigt unik. Köket är utformat för en finsmakande gourmetkock med extra bred spis, flera olika ugnsfunktioner, smarta lösningar och smakfulla finesser. I allrummet finns det plats för flera zonindelningar och sovrummet är snarare en lyxsvit på ett femstjärnigt hotell, än bara ett sovrum. Detta är en bostad för dig som inte ”nöjer dig”, detta är så långt bort från standard man kan komma och lever upp till högt ställda krav om en guldkantad vardag.

Interiör

I N T E R I Ö R E N  är rakt igenom smakfull och startar i den inbjudande entrén och möblerbara hallen med garderober. I det rymliga sovrummet på 18 kvm finns tre garderober och en fondvägg med tapet från House of Hackney. Kök och matplats på sammanlagt 28 kvm har en inredning i vitt med spröjsade vitrinskåp och en köksö med gröna vitrinskåp samt bänkskivor i sten. I matrumsdelen finns det plats för stort matbord. Köksho i porslin med blandare i mässing. Fondvägg vid matplatsen med tapet från Ralph Lauren. Utrustningen består av en 110 cm bred spis av märket Falcon Classic Delux 110 Induction med en salamandergrillugn, multifunktionsugn, varmluftsugn och en jäsugn och ovan denna sitter en fläkt från Falcon. Kyl och frys från Samsung Family Hub 2.0 (ett smart kyl och frysskåp med touchskärm) och diskmaskin från Bosch. I köksön finns en multiugn från Samsung och i den möblerbara hallen finns en vinkyl från Caso WineComfort Touch 66. Gäst-WC med dusch, handfat och WC. Badrum med badkar, handfat, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Samsung Q Drive Ecobubble). Stort allrum med utgång till uteplats, med trappa ner till trädäck och sen vidare ut till föreningens gemensamma trädgård. I hall och delar av allrum sitter platsbyggd bröstpanel i svart/guld och svarta spegeldörrar. På golvet i köket ligger ett tegelgolv från Qvesarum, i Walk in Closet finns en heltäckningsmatta och i övriga rum ligger parkettgolv.

Denna lägenhet är från början en trerumslägenhet, ombyggd till en tvårumslägenhet.

Föreningen

På Regementsområdet finns två portalkaserner som uppfördes mellan åren 1909-1912. Den ena byggdes om 2003 och man bildade då en bostadsrättsförening med totalt 37 unika lägenheter. Huset ligger precis intill skogen med gångavstånd till både strand och centrum. 

Övriga faciliteter i huset:

Tillgång till gym med bastu och duschar. Festlokal med litet kök. Gästrum med dubbelsäng, soffa, dusch och toalett (f.n 150:-/natt). Tvättstuga och torkrum. Förråd där man kan förvara sina utemöbler. Cykelförråd inomhus. Hobbyrum med snickeri, vinterförvaring av växter samt ett målningsrum. Stor trädgård med uteplatser och fasta grillplatser samt boulebanor. Till lägenheten hör en parkeringsplats och det finns även gästparkeringar. Det finns åtta st laddplatser för elbilar och laddhybridbilar att använda för de boende. 

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2 % från och med oktober 2022. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad - Regementet
Storlek: Boarea: 122 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 2 , Varav sovrum: 1 till 2
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1909
Byggnadsår kommentar: Ombyggd 2003
Tv- internetutbud: Kabeltv och bredband via Teleservice
Lägenhetsnr: 106
Avgift: 9 171 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv och parkering
Ingår ej i avgiften: el och bredband
Andelstal, förening: 3.3471 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 129 kWh/Kvm och år
Energiklass: E

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar