Bergstrands Väg 2 A, Simrishamn
Simrishamn Bergstrands Väg 2 A
Bostadsrätt
1 r.o.k. rum och kök
40 kvm
395 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Bergstrands Väg 2 A, Simrishamn

E N R U M S L Ä G E N H E T E N har en välkomnande atmosfär med sin praktiska sovalkov och charmiga franska balkong som vetter mot sydost. Med plats för både säng och soffgrupp är lägenheten både funktionell och bekväm. Från byggåret finns en del tidstypiska inslag kvar i lägenheten såsom parkett i original, glasdörr in till allrummet samt den rostfria bänken i köket. Lägenheten är belägen på andra våningen i ett lugnt område i utkanten av centrala Simrishamn med närhet till bekvämligheter såsom mataffär och station. Från stationen finns tågförbindelser till Ystad och vidare till Malmö/Köpenhamn, samt bussar till Kristianstad. Ett boende för dig som uppskattar originaldetaljerna eller vill sätta din egna prägel på inredningen!

Interiör

Vid entrén möts du av en välorganiserad hall med avhängningsmöjligheter och en praktisk klädkammare för förvaring. Allrummet är ljust och luftigt med en fransk balkong som släpper in naturligt ljus samt en separat sovalkov. Köket är i originalutförande med en trevlig matplats och grundläggande utrustning såsom spis och kyl/frys. Badrummet är även det i original med badkar, handfat och toalett. Klädkammare. Golvbeläggningarna varierar mellan laminat i hallen, linolium i köket och det vackra parkettgolvet i allrummet. Dessutom inkluderar lägenheten en glasdörr som separerar allrummet från hallen och en vanlig dörr till köket. Källarförråd tillhör lägenheten. 

Gemensam grönskande gård för de boende att nyttja. Garage och parkeringsplats finns att hyra (separat kö) samt allmän parkering intill huset. I källaren finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och övernattningsrum.

Hushållsel faktureras av Riksbyggen 

Föreningen

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hushållsel faktureras av Riksbyggen och läggs på hyresavierna.

Föreningen äger fastigheterna Hermelinen 1, Mården 1 och Bävern 1 i Simrishamns kommun.
På fastigheten finns sju byggnader om två till tre våningar med 132 lägenheter och byggnaderna är uppförda 1962-1964. Föreningens adresser är Backgatan 27 A-C samt 52-54 A-B, Bergstrands väg 1-2 A-C, Simrisvägen 4 A-B och Tumatorpsvägen 1 A-D i Simrishamn. I föreningen finns 132 lägenheter, 1 hyresrätt, 12 garage, 44 p-platser och 1 lokal.

Förbättringar utförda:

2021-2022 Relining av avloppsrör
2023: Nya säkerhetsdörrar och postboxar är installerade. 

För fler förbättringar se aktuell årsredovisning. 

All information om föreningen har inhämtats genom årsredovisningen och föreningens styrelse. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av föreningsinformationen.

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Simrishamn
Stad: Simrishamn
Område: Simrishamn
Storlek: Boarea: 40 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 1 rum och kök
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1963
Tv- internetutbud: Bredband via Österlenkraft
Våning: 2
Lägenhetsnr: 98
Avgift: 2 905 kr
Ingår i avgiften: vatten och renhållning
Ingår ej i avgiften: Obligatoriska tillägg för kabel-tv/bredband på 165 kr/mån och värmeavgift på 316 kr/mån tillkommer.
Andelstal, förening: 0.50632 %
Andelstal, ägande: 0.50627 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 80 kWh/Kvm och år
Energiklass: D

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar