Bellevuev. 24, Ystad
Ystad Bellevuev. 24
Bostadsrätt
2 r.o.k.
63 kvm
975 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Bellevuev. 24, Ystad

Storstadskänsla i en småstad. En påkostad bostad med noggranna val ger oändligt med inredningsmöjligheter och uppmuntrar till stil och finess. Att bo här är ett medvetet val, ett val tagit utifrån en bostadsdröm som sträcker sig långt längre än till att bara göra sin kanske första ekonomiska investering. Den här tvårummaren med generösa kvadratmeter tilltalar, charmar och förtrollar den mest kräsna – och ”den exklusiva interiören ger intryck av att bostaden är som en riktig våning”. Det pittoreska småstadsvimlet med mysiga caféer och chica butiker ligger nära. Dit promenerar du på bara några minuter.

Interiör

2 RoK för den trendmedvetna 
En trappa upp, dörren till vänster. Du kliver in i en hall med rymd. I vinkeln till höger finns en rejäl garderobsanordning, fint ljussatt och med plats för en shopaholics lustar. Det nyrenoverade och helkaklade badrummet ligger praktiskt nog i anslutning till hallen och går i svart och vitt med modern och stilren inredning. Hyllor för förvaring, duschdörrar, handdukstork samt vask med kommod - allt i material som håller långt in i framtiden. 

Köket med sin vackra ljussättning i vitrinskåpen, bjuder på en känsla som skulle kunna passa i vilket herrgårdskök som helst. Det här är high class - med inredning i antikvitt, rostfria maskiner, inbyggd ugn och mikro samt spis med induktionshäll. Vid fönstret finns det plats för matbord. Sovrummet är ljust och fint, med ännu mer plats för den modemedvetnas kläder och skor i de svarta garderoberna med smart inredning. 

vardagsrummet ligger originalparketten kvar och till det har man valt att göra en fondvägg med liggande, grovhyvlad plank, målad med vit lasyr - precis som i hallen. En riktigt läcker vägg som gör sig fint i matplatsen. Vid soffhörnan når man balkongen, din alldeles egna och mysiga lilla frukostplats...

Parkering

Parkering finns genom separat kösystem. 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Ystad
Stad: Ystad
Område: Ystad
Storlek: Boarea: 63 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 2 , Varav sovrum: 1
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1961
Fönster: 3-glas,
Våning: 2
Lägenhetsnr: 7
Avgift: 3 895 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
Andelstal, förening: 5.22521 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 106 kWh/Kvm och år

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar