Almgatan 3, Svedala – Centrum
Svedala - Centrum Almgatan 3
Bostadsrätt
3 r.o.k.
82.5 kvm
1 295 000 kr
eller högstbjudande
Visningar

Inga visningar

Almgatan 3, Svedala – Centrum

C I T Y V Å N I N G E N precis intill Svedalas shoppinggata erbjuder en enkel, bekväm men också lyxig vardag. Att ha precis all tänkbar service inpå ”husknuten” är exklusivt. Arkitekturen i bostaden är modern och alla material är påkostade och valda utifrån ett långsiktigt perspektiv. Boytan är rymlig och planlösningen mellan kök och allrum är öppen och ljus. I det stora och inbjudande badrummet finns även integrerad klädvård och gott om arbetsyta. Hissen stannar precis utanför ytterdörren och trapphuset är ovanligt rymligt. I den gemensamma trädgården finns det gott om plats för middagar utomhus, tillsammans med vänner och familj. Tåg- och busstation finns inom gångavstånd. Att pendla härifrån till Malmö, Lund och Köpenhamn är smidigt! Detta är en bostad som inkluderar allt en hög komfortabel vardag bör innehålla.

INTERIÖR

I N T E R I Ö R E N är genomgående ljus och välskött. I entré och hall ligger en grafitgrå klinker på golvet. Direkt till vänster ligger det stora badrummet, helkaklat i snygga grå nyanser. Här finns dusch bakom stilrena duschväggar, handfat med kommod och WC. Här finns även klädvård med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva med praktisk avställningsyta ovanför samt väggskåp. Köket är öppet mot matplats och allrum. Köksinredningen är supermodern med vita högblanka luckor och en utrustning som består av hel kyl, hel frys, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Matplats och allrum har laminat på golvet, medan det i arbetsköket ligger grafitgrå klinker. Sovrum No 1 med skjutdörrsgarderober och en dubbelgarderob. Sovrum No 2 med skjutdörrsgarderob samt en fristående garderob och väggskåp. Båda sovrummen har laminat på golvet.

I samma våningsplan som lägenheten finns en större terrass/utrymme som kan nyttjas av de boende i föreningen. Här finns bord, stolar och grillar. 

Överlåtelseavgift: 1183:- betalas av köparen. 

 

 

 

Fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Svedala
Stad: Svedala
Område: Svedala - Centrum
Storlek: Boarea: 82.5 Kvm (Enligt föreningen),
Rum: 3 , Varav sovrum: 2
Byggnadsår: 1991
Våning: 2
Lägenhetsnr: 7
Avgift: 6 339 kr
Ingår i avgiften: Värme, vatten, renhållning, kabeltv (basutbud) och internet.
Andelstal, förening: 4.36810 %
Andelstal, ägande: 4.36810 %
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 100 kWh/Kvm och år
Energiklass: D

Ansvarig mäklare

Paula Mogensen
Paula Mogensen
Fastighetsmäklare

Visningar

Inga visningar